Мод заміни поїзда метро
-
10 червня 2023subway-train-replacement-mod_1686425763_462630.rar
-
depositfiles.comЗавантажити
GTA IV Поїзд метро з новими текстурами інтер'єру вагонів та новими звуками спеціально для вас. Це перша тестова версія мого основного моду Заміну поїзда метро, який я планую опублікувати, як тільки зможу розібратися з конвертацією без втрат даних з формату 3D-моделей *.wtf в Autodesk Maya. У будь-якому випадку, ця версія моду є повною. Вона включає оновлені звуки поїзда та нові текстури з роздільною здатністю 1024x1024 пікселів (Старі були 512x512). Відео не русифіковано, оскільки для російських гравців буде окремий реліз з готовою новою 3D-моделлю поїзда. Бажаючі можуть завантажити поточну версію та залишити свої відгуки щодо звуків.
GTA IV Subway Train с новыми текстурами интерьера вагонов и новыми звуками специально для вас. Это первая тестовая версия моего основного мода Subway Train Replacement, который я собираюсь опубликовать как только смогу разобраться с конвертированием без потерь данных из формата 3D-моделей *.wtf в Autodesk Maya. В любом случае, данная версия мода является полной. Она включает обновленные звуки поезда и новые текстуры в разрешении 1024x1024 пикселей (Старые были 512x512). Видео не руссифицировал, поскольку для русских игроков будет отдельный релиз с готовой новой 3D-моделью поезда. Желающие могут скачать текущую и оставить свои отзывы по звукам.