Нові стилі ходьби та бігу
-
6 жовтня 2025walkn1nrostyleanimationgtaiv_1759781110_637378.rar
Всім привіт!
Чи траплялося у вас таке, що якийсь гангстер, якого ви майже зловили, раптом починає втікати, а наздогнати його на стандартному спринті просто неможливо? Або помічали, як швидко персонажі з іншим стилем бігу утікають від поліції? Коли я вперше це побачив, чесно, заздрив.
Пізніше на допомогу прийшли тренери, які дозволяли змінювати стиль бігу — і це було круто. Але у багатьох анімацій, таких як gng generic A, були проблеми зі стійкою — виглядало криво. Тому я зробив все по-своєму, як хотів, і тепер ділюсь цим з вами.
особливо сподобається любителям реалізму — адже з важкою зброєю ви будете бігти значно повільніше, ніж без неї.
Що включає мод:
1. move_player:
- Стійка без зброї — Луїс Лопес (Luis Lopez)
- Походка пішки — Луїс Лопес (Luis Lopez)
- Біг — Ніко Беллік (Niko Bellic)
- Спринт — гангстерські NPC або CJ
2. move_rifle:
- Стійка зі зброєю на плечі — з мода TLAD Beta Rifle Walkstyle (автор: Golden Saddle)
- Походка з гвинтівкою — Джонні (Johnny Klebitz)
- Біг — Ніко Беллік
- Спринт — Ніко Беллік
Установка:
- Відкрийте OpenIV або SparkIV.
- Перейдіть за шляхом:
pc > anim > anim.img - Замініть файли move_player.wad та move_rifle.wad з архіву.
Мод створювався «для себе», але тепер доступний усім — нехай біг і стійки виглядають стильно та природно!
Відео
Всем салют!
Бывало ли у вас такое, что какой-нибудь гангстер, которого вы почти повалили, вдруг начинает удирать, а догнать его на стандартном спринте просто невозможно? Или замечали, насколько быстро педы с другим стилем бега убегают от полиции? Когда я впервые это увидел, честно, завидовал.
Позже на помощь пришли трейнеры, которые позволяли менять стиль бега — и это было круто. Но у многих анимаций, вроде gng generic A, были проблемы со стойкой — выглядело криво. Поэтому я сделал всё по-своему, как хотел, и теперь делюсь этим с вами.
особенно понравится любителям реализма — ведь с тяжёлым оружием вы будете бегать значительно медленнее, чем без него.
Что включает мод:
1. move_player:
- Стойка без оружия — Луис Лопес (Luis Lopez)
- Походка пешком — Луис Лопес (Luis Lopez)
- Бег — Нико Беллик (Niko Bellic)
- Спринт — гангстерские NPC или CJ
2. move_rifle:
- Стойка с оружием на плече — из мода TLAD Beta Rifle Walkstyle (автор: Golden Saddle)
- Походка с винтовкой — Джонни (Johnny Klebitz)
- Бег — Нико Беллик
- Спринт — Нико Беллик
Установка:
- Откройте OpenIV или SparkIV.
- Перейдите по пути:
pc > anim > anim.img - Замените файлы move_player.wad и move_rifle.wad из архива.
Мод создавался «для себя», но теперь доступен всем — пусть бег и стойки выглядят стильно и естественно!
Видео