Нагору
  • Моди та файли
    • Усі файли
    • Ексклюзиви
    • Авторські файли
    • Найкращі файли тижня
    • Завантажити файл
  • Новини
  • Чити
  • Статті
  • Гіди
  • Грай у GTA 5 онлайн на ARIZONA
  • UK
Нові коментарі
GTA 6 GTA 5 GTA San Andreas GTA 4 GTA Vice City GTA 3 Red Dead Redemption 2 Red Dead Redemption Інші ігри Розробка модів Інше
  • Моди та файли
  • GTA 4
  • Шкіри
  • Зміна персонажів
  • GTA 5 Johnny K для GTA TLAD

GTA 5 Johnny K для GTA TLAD

• GTA 5 Johnny K для GTA TLAD / GTA 4
+3
GTA 4 / Шкіри / Зміна персонажів
Автор:
Rockstar Games, Gameplazer, NikoBellicFTW
Докладніше
Завантажив:
joe davis Підписатися Ви підписані
Розмір:
5.23 Мб
Завантажено:
23 липня 2025
Завантажень:
10
Всього завантажень: 10
Унікальних завантажень: 10
0.0 / 10
0 людей оцінили файл
Ще ніхто не оцінив файл
Завантажити Завантажити в Telegram Завантажити в Discord
До вподобань У вибраному
  • 23 липня 2025
    gta-v-johnny-k-to-gta-tlad_1753281813_399578.zip
    Перевірка на віруси від Virustotal: файл безпечний (переглянути звіт)
    Завантажити (5.23 MB)

Мені завжди дуже подобалася модель Johnny K з GTA V, і я знайшов мод , який здавався ідеальним для мене.

Однак, незважаючи на те, що його позначили як "повну конверсію", мод насправді лише переніс куртку та штани, і навіть вони мали неправильні нормальні та спекулярні карти. Тож, через 11 років після виходу того моду, я вирішив самостійно перенести модель Johnny K з GTA V для ПК. Я переніс лише куртку, штани, голову, зуби та очі (не руки, але якщо це проблема, я можу їх також додати).

До речі, ви можете вільно повторно завантажити цей мод. Я також включив неяскраву куртку та версію Johnny без вій; обидві є необов'язковими.

Я не використовував нічого з того попереднього моду, окрім спекулярної карти для штанів — ця частина належить оригінальному автору. Все інше зроблено мною.

Спекулярна карта голови з "Великої колекції одягу для Johnny Klebitz", де, я вважаю, head_001 є моделлю голови GTA IV з вбудованими текстурами GTA V. Я використовував лише спекулярну карту з тієї моделі голови; все інше — моя робота.

Відомі помилки: область рота виглядає трохи дивно, але це поширена проблема при перенесенні моделей голови, тому я не вважаю це великою проблемою.

RIP Johnny K — загублений, але не забутий.

Назва та опис файлу були перекладені. Показати оригінал (EN)Показати переклад (UK)
GTA 5 Johnny K for GTA TLAD

I've always really liked the GTA V model of Johnny K, and I found a mod that seemed perfect for me.

However, despite being labeled as a "full conversion," the mod actually only ported over the jacket and pants, and even those had incorrect normal and spec maps. So, after 11 years since that mod's release, I decided to port the PC GTA V Johnny K model myself. I only ported the jacket, pants, head, teeth, and eyes (not the hands, but if that's an issue, I can add them as well).

By the way, you’re free to reupload this mod. I’ve also included a non-shiny jacket and a version of Johnny without eyelashes; both are optional.

I didn't use anything from that previous mod except for the specular map for the pants — that part belongs to the original author. Everything else was done by me.

The head’s specular map is from the "Large collection of clothes for Johnny Klebitz," where I believe head_001 is the GTA IV head model with GTA V embedded textures. I only used the specular map from that head model; everything else is my work.

Known bugs: the mouth area looks a bit odd, but that's a common issue when porting head models, so I don't consider it a major problem.

RIP Johnny K — lost but not forgotten.

Дозволи та правила розповсюдження
Автор відповів на наступні питання під час публікації. Завантажуючи файл, ви зобов'язуєтеся дотримуватися цих правил.
Чи дозволено перезавантажувати файл на інші сайти / платформи / сервіси?
Дозволено тільки з зазначенням автора
Чи дозволено створювати платні моди, використовуючи розробки, компоненти або ассети, представлені в цьому файлі?
Ніколи за жодних умов
Чи дозволено доопрацьовувати або оновлювати файл і завантажувати його оновлені версії окремо?
Дозволено без додаткових умов
Чи дозволено конвертувати файл для використання в інших іграх?
Дозволено тільки з зазначенням автора
Чи дозволено використовувати розробки, компоненти або асети, представлені в цьому файлі, для створення своїх файлів?
Дозволено без додаткових умов
Використовуються чи в цьому файлі розробки інших людей, на які у автора є дозволи, але які не можна розповсюджувати без згоди їх авторів?
Ні
Коментарі 0
© 2008 - 2025 LibertyCity
Створювач і розробник: Evgenii Sokolov
Копіювання матеріалів без дозволу адміністрації або відповідних власників суворо заборонено.
Напишіть нам
Мобільна версія Версія для комп'ютерів
Моди та файли Новини та статті Чити та гайди Користувачі
Натисніть сюди для розширеного пошуку файлів