Оновлений таймцикл для мода Nextgen Edition
-
10 березня 2025Timecyctajjmcikl-xclsior-saharov-edit-dlja_1741595277_141917.rar
-
10 березня 2025Skybox Texturestajjmcikl-xclsior-saharov-edit-dlja_1741635752_147603.rar
-
19 березня 2025Новый цвет и оттенок воды...obnovljonnyjj-tajjmcikl-dlja-moda_1742371786_741349.rar
-
drive.google.comЗавантажити
Цей мод — модифікація таймциклу, створена моїм знайомим моддером. Я вніс невеликі зміни, щоб зробити воду більш морською та приємною для сприйняття. Це в першу чергу смакове налаштування, тому прошу ставитися без негативу.
Зміни:
- Колір води: Налаштування кольору води було змінено, тепер вода має більш морський відтінок, що робить її набагато приємнішою на око, особливо під час поїздок на катерах та човнах.
- Яскравість зірок: Я також збільшив яскравість зірок, щоб нічне небо виглядало яскравішим та насиченішим. В архіві окремо додається текстура зоряного неба для покращеної візуалізації.
19.03.25
Прибрав надто світлий відтінок морської води, на власний розсуд і під свій смак...
Мод призначений для того, щоб додати в гру атмосферності та зробити водні подорожі більш приємними, а нічне небо — більш мальовничим.
Этот мод — модификация таймцикла, созданная моим знакомым моддером. Я внес небольшие изменения, чтобы сделать воду более морской и приятной для восприятия. Это в первую очередь вкусовая настройка, поэтому прошу относиться без негатива.
Изменения:
- Цвет воды: Настройки цвета воды были изменены, теперь вода имеет более морской оттенок, что делает её гораздо приятнее на глаз, особенно при поездках на катерах и лодках.
- Яркость звезд: Я также увеличил яркость звезд, чтобы ночное небо выглядело ярче и насыщеннее. В архиве отдельно прилагается текстура звездного неба для улучшенной визуализации.
19.03.25
Убрал слишком светлый оттенок морской воды, на своё усмотрение и под свой вкус...
Мод предназначен для того, чтобы добавить в игру атмосферности и сделать водные путешествия более приятными, а ночное небо — более живописным.
Рекомендовані файли

Збереження після кожного завдання для VC: Nextgen Edition

Полегшена місія пожежника для VC: Nextgen Edition

New Kaufman Cabs Taxi для VC: Nextgen Edition

100% Збереження для VC: Nextgen Edition

Збереження для VC: Nextgen Edition: Пройдено лише додаткові завдання

ГеліПатч для VC: Nextgen Edition v1.1

Озвучення для моду Vice City Nextgen Edition v1.4

Особисті корективи для поліпшеного досвіду (Nextgen Edition)

Куртка Томмі 1986 для Nextgen Edition

Відповідні тексти та кольори зірок розшуку для GTA VC: Nextgen Edition

HD 2K скін-пак Recep Ivedik для GTA Vice City NextGen Edition

Не зовсім полегшена місія розвізника піци для Vice City Nextgen Edition

Хабарі поліцейським для GTA VC: Nextgen Edition

Класичні шрифти для Nextgen Edition

Hotline Style Icons для Vice City Nextgen Edition