Fuji Course IV
Автор:
Freeziic
ДокладнішеКонтакти автора:
Завантажив:
Розмір:
27.35 Мб
Файли в архіві:
Завантажено:
Завантажень:
59
Всього завантажень: 59
Унікальних завантажень: 46
-
fuji-course-iv_1655983772_259154.rarЗавантажити (27.35 MB)Пароль на архив: libertycity
Fuji Course IV — новая гоночная трасса для GTA 4.
Особенности:
- Проработанная 3D модель;
- HQ текстуры;
- На карте много объектов.
Инструкция по установке внутри архива.
Приятной игры!
Рекомендуемые файлы
30 листопада 2023
GTA 4
IV Rottweil Olympia 72 V1.0
Привіт, це моє перше завантаження ; ) Це конверсія Rottweil Olympia 72 від largeaj2020 для GTA V до GTA IV з використанням 3dsmax 2015. Посилання на оригінального автора : Rottweil Olympia 72 від largeaj2020 Я додав відображення до моделі і на...
Misterrobinou
114
5.22 MB
18 травня 2024
GTA 4
Gims IV (2018)
Втрачену Версію GIMS IV за 2018 рік, від d3g0n . Була знайдена 14 квітня 2024 року, завдяки одній людині, у якої вона збереглася. Схоже, нормально працює на найостаннішій версії Autodesk 3ds Max 2025. Ймовірно, аналогічно, буде нормально працювати...
19 січня 2025
GTA 4
IV Reshade для ICEnhancer 3.0 Natural
IV RESHADE 1.0 - це кастомний Reshade -профіль, створений спеціально для ICEnhancer 3.0 DayL Version . Мод покращує візуальну якість гри, додаючи нові графічні ефекти та покращуючи загальну атмосферу. Вимоги: ICEnhancer DayL; Reshade. ...
4 серпня 2024
GTA 4
AllWeapon (iv)
Ви коли -небудь хотіли мати всю зброю з собою в GTA 4, хоча не так багато? Я вас покрив. Цей сценарій дозволяє мати всю зброю в грі з нескінченними боєприпасами, і це в основному відпочинок від класичних ігор GTA з Cleo в GTA 4 з Scripthok.net. Я...
15 вересня 2024
GTA 4
Збереження перед останнім завданням (GTA IV: TLaD)
У цьому збереженні вся сюжетна лінія проходить, за винятком остаточного завдання. Джонні має $ 29471. Встановлення: киньте файл у свою папку із збереженням (як правило, в Documbs або в Steamapps, якщо у вас пара). Приємна гра! ...
Sweetghy
49
39.88 kB
15 вересня 2024
GTA 4
Гра в гру (GTA IV: TLAD)
У цьому збереженні вся сюжетна лінія проходить. Джонні має $ 36,471. Встановлення: киньте файл у свою папку із збереженням (як правило, в Documbs або в Steamapps, якщо у вас пара). Приємна гра! ...
Sweetghy
78
39.78 kB
12 грудня 2023
GTA 4
Перегляд кабіни - водій першої особи
Новий кут камери. Перегляд із кабіни транспортних засобів. Втліїїїд -эtyх э эtiх м эtiх м э э э э э м м з зareyry й з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з Нелобходмеості Вы Смонештклхить деннныйм дозволяє переналаштувати основні параметри камери...
30 січня 2024
GTA 4
Рослинні текстури - вегатів
Цей мод замінює текстури рослинності. На деревах ви навчитесь рідними березами. Приємно бачити подібного в Свободі. Вони виглядають дуже добре. Десь червоні дерева нагадують теплий початок осені, і десь гаряче квітуче літо. Для більш реалістичної ро...
Adrian Shephard
220
27.77 MB
3 лютого 2024
GTA 4
Переглянуті транспортні засоби - скарби
Модифікація покращує систему пошкодження автомобіля. Відтепер машини не просто б'ють, але й ретельно б'ють. Вражаючи машину з шаленою швидкістю в якусь стіну, ви можете досить реально змішати половину тіла в гармошку. Слід зазначити, що плачевий ста...
Adrian Shephard
319
20.49 kB
3 лютого 2024
GTA 4
Кольоренуд
Ця невелика модифікація замінює неочискані сірі логотипи радіостанцій кольором. Здається, це дрібниця, але кольори приємні. Встановлення: Скопіюйте файл_HUD_NONCOLORED.WTD у каталог PC Текстури з встановленою грою, підтвердьте заміну. ...
Adrian Shephard
406
43.69 kB
17 лютого 2024
GTA 4
Відсутність зерни в предметах
Відсутність деталізації в об'єктах для GTA 4 втомився від цих потворних гранульованих предметів, коли вони з’являються на великій відстані? Ну, це, ймовірно, допоможе вам виправити проблему. Що він робить і як це працює? Усі предмети, які раніше з...
Adrian Shephard
281
55.31 kB
19 лютого 2024
GTA 4
Ніко Белллік у стилі GTA 5
Я помітив, що ніхто особливо не зробив Ніко в стилі GTA V для GTA IV і не вирішив, що це варто зробити. Зараз у Ніко є зелені очі, густіша зачіска та вдосконалений одяг. Зміни : Текстура головки взята з моделі, а верхній одяг взята з моделі NIS...
9 березня 2024
GTA 4
Графіка з балади Гей Тоні (Часовий цикл та візуальні заліки)
Я хотів заповнити цей мод довгий час - майже 3 роки тому, але я не наважився, і з тих пір ідея лежала на полиці. І так, я вирішив завантажити, раптом, кому це знадобиться. Так, це проста заміна пари файлів, але візуальні відмінності з’являються від ...
11 березня 2024
GTA 4
Honda Chord 7 (TSL9) 2006
Особливості: в архіві текстури логотипу Acura TSX, приладової панелі, розмірних світильників (модель салону залишається від Accord); Повна функціональність моделей GTA IV (пошкодження, подряпини, тріщини, бруд); 3 Екстри положення люка на д...
xam_xam
96
2.29 MB
27 квітня 2024
GTA 4
GTA 5 Nagasaki Stratharo
Gta v nagasaki startaro to iv функції: Модель якості; хороші текстури; Правильне розташування гравця; підтримує основні функції гри. Приємна гра. ...
Aptos
25
4.58 MB
Коментарі 0