Голос Джима з TLAD у «No Way On The Subway»
Моддеру YoshiPunch вдалося виправити всі бета-моделі персонажів з GTA 4 і EFLC. Я вирішив змінити звук із вже згаданої місії та замінити цитати Джима на деякі з місій TLAD. Я зробив усе можливе, щоб знайти найкращі цитати, які могли б гідно вписатися в місію «No Way On The Subway». На жаль, «нові» діалоги Джима в цій місії звучать трохи як цитати Райдера в місії «Пір 69» з GTA SA, тому я не можу сказати, що результат повністю ідеальний, але принаймні він більш правдоподібний, ніж слухати Джима. Остання модель зі своїми старими цитатами байкера білого жиру. Я також замінив субтитри з цієї місії, але не лише англійські, а й іспанські, італійські, французькі та німецькі субтитри. На жаль, я знаю лише англійську та іспанську, тому мені довелося використовувати Google Translator для інших мов. Однак не чекайте ідеальної граматики та орфографії від більшості цих перекладів, а також можливо, що я ненавмисно розмістив деякі нові субтитри не в тому місці для тих мов, які я не знаю. У випадку з російськими та японськими субтитрами я також не зміг їх відредагувати. Здається, що всі їхні субтитри з відповідних файлів gxt зашифровані, ймовірно, через зовсім інший алфавіт у порівнянні з іншими мовами. Але цей мод містить лише змінені аудіо та gxt файли, виправлена в грі модель Джима не моя, це мод TheYoshiPunch. Ось посилання на його/її мод:
https://gtaforums.com/topic/927583-grand-theft-auto-iv-and-episodes-from-liberty-city-characters-fixes/
быстро и просто
-
jims-voice-from-tlad-in-no-way-on-the_1650498507_664637.rarЗавантажити (9.28 MB)1.0Пароль на архив: libertycity