Максимальні боєприпаси, як GTA 5
Ви коли-небудь відчували розчарування, що в GTA 4 і EFLC ніколи не дозволяли купувати патрони Real Max, як у GTA 5 або навіть як у попередніх іграх GTA? Незважаючи на те, що це може зняти обмеження ємності боєприпасів після завершення 100% як у GTA 4, так і в EFLC, якщо ви завантажите гру, усі боєприпаси, які ви купили та/або зібрали понад ліміт, будуть вилучені, а вся зброя матиме стандартні значення. максимальний ліміт боєприпасів, що змушує вас витрачати багато грошей, особливо якщо ви купили більш дорогі боєприпаси, як-от снайперські патрони, гранати для гранатомета або ракети для гранатомета. Не кажучи вже про те, що після завершення на 100% у цих іграх буквально і очевидно нічого більше робити, якщо ви не хочете переграти місії від TBOGT або використовувати трейнер, щоб переграти також місії з IV і TLAD з цими безглуздими нагородами. Тому я вирішив розширити ці жахливі обмеження патронів для всієї зброї в GTA 4 і EFLC.
Тепер, як і в GTA 5, максимальні боєприпаси становлять 9999 куль для всієї зброї (пістолети, рушниці, кулемети, автомати та снайперські гвинтівки), за винятком ракетної установки, для якої я лише збільшив максимальний ліміт патронів до 20, також як у GTA 5. Єдиною зброєю, яку я залишив недоторканою, був гранатомет як TLAD і TBOGT, так і всі типи гранат (молотов, гранати, трубчасті бомби та C4). І найкраща частина цього моду полягає в тому, що ви можете купувати та/або збирати цей розширений максимальний ліміт боєприпасів з самого початку цих ігор, не втрачаючи цих розширених боєприпасів після завантаження гри.
Я також змінив розмір магазинів деяких видів зброї, щоб зробити ігровий процес трохи більш збалансованим (принаймні, на мою власну точку зору). Це зброя:
-У кліпсі Glock 17 тепер 12 куль замість 17.
-У кліпі Desert Eagle тепер 10 куль замість 9.
-Обойми для автоматичного пістолета CZ-75 від TLAD тепер мають 15 куль замість 17.
-Обойми Pump Shotgun тепер мають 6 куль замість 8.
-Напівавтоматична рушниця з 4/TBOGT і TLAD тепер має 8 куль замість 10.
-Обойми для автоматичного дробовика Striker від TLAD тепер мають 10 куль замість 8.
-Обойми для легкого кулемета M249 від TBOGT тепер мають 100 куль замість 200.
-Обойми для штурмової гвинтівки M4 тепер мають 50 куль замість 30.
быстро и просто
-
gta-v-max-ammo-for-gta-iv-eflc_1650348676_233227.rarЗавантажити (4.59 MB)1.0Пароль на архив: libertycity