Бета шляхи польоту DeadDodo

-
www.mediafire.comЗавантажити
Як відомо, після теракту "9/11", ця гра зазнала деяких змін. Одним з таких нововведень була зміна шляху польоту DeadDodo. Через теракт його повністю переписали.
На щастя, розробники забули змінити ці шляхи в самій першій європейській версії гри (1.40), але пізніше виправили свою помилку, випустивши нову версію під номером (1.60).
Завдяки цьому, ми можемо витягнути ці шляхи з першої європейки і встановити їх на ПК версію гри. Після заміни, ми можемо побачити, де раніше планувалося пролітати цей літак, якби трагедія не сталася.
~~~~~~~~~~
- Які саме були внесені зміни? -
Їх можна побачити на картинці з описом цього мода.
Також є моє відео-порівняння з видом з літака.
~~~~~~~~~~
Я настійно рекомендую подивитися моє відео
"GTA 3 — Як теракт "9/11" вплинув на гру [Детальний Розбір]"
щоб дізнатися ще більше про секрети цієї гри.
/>
- Установка -
Берете і замінюєте файл "FLIGHT2.DAT" за цим шляхом "*GTAIIIdatapaths"
Якщо хочете скасувати зміни, візьміть "flight2.dat" з папки "!Backup".
Как мы знаем, после теракта "9/11", данная игра подверглась кое-каким изменениям. Одно из таких нововведений было замена пути полёта DeadDodo. Из-за теракта его в корне порезали.
К счастью, разработчики забыли заменить эти самые пути в самой первой европейской версии игры (1.40), но позже исправили свой косяк, выпустив новую версию под номером (1.60).
Благодаря этому, мы можем выдернуть эти пути из первой европейки и поставить их себе на ПК версию игры. После замены, мы можем лицезреть, где раньше задумывался пролетать данный самолёт, если бы трагедия не случилась.
~~~~~~~~~~
-Какие именно были внесены изменения?-
Их можно видеть на картинке, с описанием этого мода.
Также есть моё видео-сравнение с видом из самолёта.
~~~~~~~~~~
Я настоятельно рекомендую посмотреть моё видео
"GTA 3 — Как теракт "9/11" повлиял на игру [Детальный Разбор]"
дабы узнать ещё больше о секретах данной игры.
/>
-Установка-
Берёте и заменяете "FLIGHT2.DAT" файл по этому пути "*GTAIIIdatapaths"
Если хотите откатить изменения, возьмите "flight2.dat" из папки "!Backup".