2000 Dodge Neon
Автор:
Mr. Cop
Докладніше
Контакти автора:
Завантажив:
Розмір:
9.56 Мб
Файли в архіві:
Файли відомих розширень, які були знайдені в архіві.
corpse.dff, corpse.txd, manana.col, manana.dff, manana.txd
Завантажено:
Завантажень:
275
Всього завантажень: 275
Унікальних завантажень: 84
Ще ніхто не оцінив файл
-
Пароль на архів: libertycity
-
dfiles.euЗавантажитиПароль на архів: libertycity
Второе поколение малолитражки от Додж. Машина имеет 6 экстр. Подходит под временные рамки в ГТА3. Версия с трупом в багажнике для миссии Dead Skunk In The Trunk включена в архив. Но для разнообразия рекомендуется туда поставить Плимут Неон.
Рекомендуемые файлы
4 лютого 2024
GTA 3

Радіокарок (2000 -ті роки Хухі)
Радіокарок (суміш 2000 -х років) високої модифікації якості, яка додасть до ігрового радіоброкера. На ньому ви почуєте альтернативну скелю 90 -х та 2000 -х років. Трекліст: Зелений день | Знак Захід (1995); Blink-182 | Усі дрібниці (1999); ...
23 вересня 2024
GTA 3

На кінець Октавії 2000
Мод Skoda Octavia 2000 для GTA 3 додає в гру популярний сімейний седан початку 2000-х років. Цей автомобіль відомий своєю надійністю та комфортом, що робить його відмінним вибором для різних ігрових ситуацій у Ліберті-Сіті. ...

45
2 MB
16 вересня 2024
GTA 3

Рімейк FM Rice FM
Всім привіт. Після того як я зробив ремейк RISE FM для GTA 3 для мобільних пристроїв, я вирішив добратися і до ПК-версії. В цілому, якщо розмір мода вам не заважає, то буду радий, якщо оціните мій мікс, який я сам зробив у FL Studio.
...

48
994 MB
24 вересня 2024
GTA 3

MSX FM Remake (версія ПК)
Привіт усім. Як шанувальник GTA 3, я вирішив зробити рімейк радіостанції MSX FM. Але я не просто колюв DNB Tracies, але спробував, але за допомогою штучного інтелекту я взяв і інтегрував фрази ді -джея часового коду з оригінальних радіостанцій MSX т...

36
898 MB
26 листопада 2024
GTA 3

Liberty City Classic 2024 v 1.1
будь ласка, подивіться моє відео та поділіться: [ОНОВЛЕННЯ v1.1] Перш за все, ті, хто завантажив мою гру попередньої версії, а тепер я оновив її наступним чином: 1. HD карти 2. Немає додаткових 0 в г...
18 січня 2025
GTA 3

Rise FM - Scooter Instrumental Edition (ПК - версія)
Всім привіт! Після того, як я зробив мікс інструментальних треків моєї улюбленої групи "Scooter" для GTA III на мобільні гаджети, я роблю все те ж саме, але вже для пк версії гри.
Спосіб в...

22
974 MB
Коментарі 0