Анімація з мода GTA Anime City

-
-
dfiles.euЗавантажити
Не знаю, чи це вже викладали. Окрім цього мода, я більше нічого подібного не знаходив. Ці файли взяті з глобального мода Anime City Lawlessness_2. Мені сподобалося, що в цій модифікації персонаж не просто міг бігати і стріляти (зазвичай люди просто змінювали weapon.dat, не піклуючись про анімацію, і в результаті Клод стріляв з однієї руки навіть з M16 і АК (а в Vice City ще й з мінігана)), а ще й тримав при цьому зброю двома руками (окрім пістолета). Є багато недоліків, це і безглузда анімація перехожих, і Клода особисто (хоча не все так погано); анімація з бейсбольною битою, напевно, зазнала найсуворішої участі, адже аніме-фани обожнюють бензопили, відповідно, її туди вставили, замінивши анімацію (на жаль, анімація битки тепер загальна майже для всіх видів зброї, тому без неї ніяк, можете для жарту залишити старий Weapon.dat, самі все зрозумієте).
Я не знаю выкладывалось-ли это раньше. Кроме этого мода, я подобное больше нигде не находил. Данные файлы взяты из глобального мода Anime City Lawlessness_2. Мне приглянулось то, что в этой модификации персонаж не просто мог бегать и стрелять (обычно народ просто менял weapon.dat не заботясь об анимации и в итоге Клод стрелял с одной руки даже из M16 и АК (а в vice city ещё и с минигана)), а ещё и держал при этом оружие двумя руками (ну кроме пистолета). Минусов много, это и дурацкая анимация прохожих и Клода лично (хотя не всё так плохо); анимация с бейсбольной битой ждала пожалуй самая суровая участь, так-как анимешники обожают бензопилы соответственно её туда запилили, при этом заменив анимацию (к сожалению анимация биты теперь общая почти для всех видов оружия, поэтому без неё никак, можете ради прикола оставить старый Weapon.dat, сами всё поймёте).