SAIV Schafter Beta.
-
-
depositfiles.comЗавантажити
Автомобіль Schafter з GTA IV. Початкова модель була адаптована Automan'ом для GTA SA. Я адаптував її для GTA 3.
Автомобіль має свої налаштування. Адаптація виконана за допомогою Zanoza Modeler v.1.07b, тому не має тих недоліків, які зазвичай виникають після адаптації через Zmodeler 2.
Цей автомобіль все ж має кілька недоліків, пов'язаних з матеріалами, а саме - розбиті вікна. На жаль, наразі я не знаю, як усунути цей недолік. Але я постараюся зробити так, щоб у наступних моделях його не було.
Успішної установки та приємної гри!
Ілья Костигов аКа Till Lindermann...
2015.
Автомобиль Schafter из GTA IV. Исходная модель была конвертирована Automan'ом в GTA SA. Мною она конвертирована в GTA 3.
Автомобиль имеет свои настройки. Конверт выполнен при помощи Zanoza Modeler v.1.07b, а значит не имеет тех недостатков, которые обычно бывают после конвертирования через Zmodeler 2.
Данный автомобиль таки имеет пару недочетов, которые связаны с материалами, а именно - битые стекла. К сожалению, на данный момент, я не имею понятия, как устранить данный недочет. Однако, я постараюсь сделать так, чтобы на последующих моделях его не было.
Удачной установки и приятной игры!
Илья Костыгов аКа Till Lindermann...
2015.