1999 Dodge Intrepid
Автор:
Schaefft
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
2.33 Мб
Файли в архіві:
Завантажено:
Завантажень:
427
Всього завантажень: 427
Унікальних завантажень: 97
Ще ніхто не оцінив файл
-
Пароль на архів: libertycity
-
dfiles.euЗавантажитиПароль на архів: libertycity
1999 Dodge Intrepid
В 2006 некий немец Schaefft создал эту модель для SA.
Поскольку эту машину принято считать реальным прототипом "Курумы" в GTA 3, я решил сконвертировать её в Тройку.
--------------------------------------------------------------------------------
Внимание:
Хэндлинг из архива для Курумы прописываем обязательно, иначе в игре будут проблемы с машиной!
Рекомендуемые файлы
19 листопада 2023
GTA 3

Таксі з найдовшої подорожі
Я створив цю модель на основі скріншотів із найдовшої подорожі (1999). Я мав на меті відтворити цей повітряний апарат, як це було в грі 1999 року, з дуже невеликим вдосконаленням. Цей мод замінює текстуру, геометрію та зіткнення автомобіля. Двері мо...
4 лютого 2024
GTA 3

Радіокарок (2000 -ті роки Хухі)
Радіокарок (суміш 2000 -х років) високої модифікації якості, яка додасть до ігрового радіоброкера. На ньому ви почуєте альтернативну скелю 90 -х та 2000 -х років. Трекліст: Зелений день | Знак Захід (1995); Blink-182 | Усі дрібниці (1999); ...
16 вересня 2024
GTA 3

Рімейк FM Rice FM
Всім привіт. Після того як я зробив ремейк RISE FM для GTA 3 для мобільних пристроїв, я вирішив добратися і до ПК-версії. В цілому, якщо розмір мода вам не заважає, то буду радий, якщо оціните мій мікс, який я сам зробив у FL Studio.
...

48
994 MB
24 вересня 2024
GTA 3

MSX FM Remake (версія ПК)
Привіт усім. Як шанувальник GTA 3, я вирішив зробити рімейк радіостанції MSX FM. Але я не просто колюв DNB Tracies, але спробував, але за допомогою штучного інтелекту я взяв і інтегрував фрази ді -джея часового коду з оригінальних радіостанцій MSX т...

36
898 MB
18 січня 2025
GTA 3

Rise FM - Scooter Instrumental Edition (ПК - версія)
Всім привіт! Після того, як я зробив мікс інструментальних треків моєї улюбленої групи "Scooter" для GTA III на мобільні гаджети, я роблю все те ж саме, але вже для пк версії гри.
Спосіб в...

22
974 MB
26 січня 2025
GTA 3

Вирізані пісні HEAD Radio
Цей мод повертає пісні, вирізані з радіостанції HEAD Radio. Спосіб встановлення: розпакуйте все з архіву в саму гру, в папку audio. Вирізані пісні: Tom Novy — Back to the Streets (2001) Conor and Jay — Carry Me Off (Craig Conner, Julie...
53
51 MB
Коментарі 4