Liberty Pharmaceuticals
Автор:
[-Z-M-A-N-]
Докладніше
Контакти автора:
Завантажив:
Розмір:
35.99 Мб
Файли в архіві:
Файли відомих розширень, які були знайдені в архіві.
industSE.col, industSE.ipl, industse.ide, pharmas.dff, pharmas.txd
Завантажено:
Завантажень:
2.7K
Всього завантажень: 2706
Унікальних завантажень: 1133

Jefry Pantes AY

TheNFS
Vadim1

TVFD

Гість

Гість

spartaque12

kolt04

Blefony
TCPTCT

Mirrorbox

Edward Kron

polivin emil
Genad

yakorOK

Boskodrill

SIERR

555you
LyoSHeX
mazafakа

[russ]ice_phoenix
0x00000024

bender071

DimZet

Rogue

d1g1t4t0r

Cumsterdump
xepomaht007

zman89

=SpitFire=

Krutoy Trevor

Jason Newsted

Ingvi Falcone

orBllitS

JackyJAX

GAZ1998

TheCrazyGamer

ganic

safarychev

Dr_Ziegler62

Sub Zero

Aptos

NoxchoBoy

iTz_XG4М3R
Ще ніхто не оцінив файл
-
dfiles.ruЗавантажити
Заменяет оригинальное здание на более красивое и детализированное
Здание завода по производству Фармацевтических препаратов
Модель полностью функциональна,и тестировалось мной не раз.
*Качественная Детализация
*Качественные текстуры
*Идеально вписывается в игру
*Отлично смотрится с Enb
*Собственная Коллизия
Рекомендовані файли
16 листопада 2024
GTA 3

Liberty Rock Radio (GTA III Edition)
Liberty Rock Radio для GTA 3. Замініть будь-яке радіо, яке вам подобається! Наприклад, перейменуйте файл як HEAD.mp3 або LIPS.mp3 і помістіть його в вашу аудіо/ папку. Трекліст: ACDC — Whole lotta Rosie The Stooges — down on the street Mo...
52
91 MB
26 листопада 2024
GTA 3

Liberty City Classic 2024 v 1.1
будь ласка, подивіться моє відео та поділіться:
[ОНОВЛЕННЯ v1.1] Перш за все, ті, хто завантажив мою гру попередню версію, а тепер я оновив наступним чином: 1. HD карти 2. Немає зайвих 0 у г...
18 березня 2025
GTA 3

Maps Addons (Vanilla & Liberty Extended Support)
Цей мод додає чотири нові елементи до Grand Theft Auto 3. Він розроблений для Liberty Extended, але також сумісний з ванільною версією гри. НАГАДУЄМО, ЩО ЦЕ ЛИШЕ ПАК МОДІВ ДЛЯ ЛЕГКОГО ВСТАНОВЛЕННЯ. Дякуємо авторам Додані елементи: Тверде дно ...
19 вересня 2024
GTA 3

Updated Classic Uncover - Liberty City (Build 29)
Являє собою останню версію (edge) збірки Updated Classic 29 у вигляді набору файлів, що розміщуються в modloader, замість завантаження повної збірки тепер вам достатньо лише завантажити архів із виправленнями. Діскорд-сервер проєкту. Керівництво...
20 березня 2025
GTA 3

Liberty City Classic Base (Build 1B)
Цей модпак є збіркою найкращих і найсучасніших виправлень і функціональних поліпшень, розроблених спільнотою. Мета цього проєкту - спростити процес виправлення гри, зберігаючи традиції оригіналу, зробивши встановлення таким же простим, як у випадк...
24 лютого 2024
GTA 3

Taxi Mod v1.1
Це таксі-мод для Grand Theft Auto 3, щоб подорожувати по Liberty City на таксі. Мод має 24 точки призначення. Ви можете швидко подорожувати та вийти з таксі, коли захочете. Ви не можете викликати таксі в цьому моді. Вам потрібно буде знайти таксі на...
11 березня 2024
GTA 3

Grand Theft Auto III Restyled
Глобальна модифікація для GTA 3, яка містить ряд візуальних змін і доповнень з Liberty City Stories. Доповнення з LCS: Присутній оновлений радар; Присутній оновлений інтерфейс; Оновлено зброю; Радіостанції (частково); Карта в меню гр...
17 березня 2024
GTA 3

Whole Another Yardie
Відомо, що обидві моделі Yardies у GTAIII однакові, тому я вирішив внести трохи різноманітності в Uptown Liberty City та створити нову. Оскільки дрес-код у місцевих бандах дуже суворий, він носить той самий одяг, що й інший член, але носить дреди бе...
15 серпня 2024
GTA 3

GTA Snow (PS Vita Port)
Цей мод для GTA 3 Vita, для її портованої версії. Він в основному додає снігові текстури до Liberty City. Мод містить модель і текстури Томмі Версетті (як головного героя) та Клода. Пішохід-сутенер замінений, і цього пішохода можна побачити/зустріт...
16 вересня 2024
GTA 3

Freight Train from San Andreas
Freight Train from San Andreas для GTA 3 Цей мод замінює стандартний потяг у GTA Liberty City на вантажний потяг, додаючи реалізму та різноманітності у світ гри. Якщо ви любите моди, які покращують як візуальні, так і ігрові аспекти, цей мод безу...

9
180 kB
6 жовтня 2024
GTA 3

Brown Streak from San Andreas
Brown Streak from San Andreas для GTA 3 Цей мод замінює стандартний поїзд у GTA Liberty City на стрічковий поїзд, додаючи реалізму та різноманітності у світ гри. Якщо вам подобаються моди, які покращують як візуальні, так і геймплейні аспекти, це...

21
107 kB
28 жовтня 2024
GTA 3

Megamind's LU Browser
Liberty Unleashed Multiplayer для GTA 3 Liberty Unleashed - це безкоштовна онлайн-багатокористувацька модифікація для Grand Theft Auto III , розроблена для забезпечення гравцям покращеного багатокористувацького досвіду. Основна мета Liberty Unle...

82
121 MB
1 листопада 2024
GTA 3

GTA 3: Enchanted
Привіт, мене звати Тахмід Фердоус, і я з Бангладеш. Це моя перша опублікована модифікація, і я заздалегідь прошу вибачення, якщо ви зіткнетеся з будь-якими помилками або збоями. Відома проблема - помилка «Unhandled Exception», яка може виникнути під...
26 січня 2025
GTA 3

GTA 5 Map Style
Це проєкт, над яким я працював місяцями. Представляю вам " GTA 5 Map Style ", і, безсумнівно, найточнішу та найдетальнішу карту GTA 3, яку ви побачите в усьому Інтернеті. Особливості: Висока якість. Високий рівень деталізації. 100% точніст...

268
5 MB
10 лютого 2025
GTA 3

Flashback FM Expanded
Коли я був малим, Flashback FM вперше познайомило мене з дивовижним саундтреком до фільму Scarface (1983). Уявіть моє здивування, коли я виріс і дізнався, що Джорджіо Мородер записав вдвічі більше поп-синглів для оригінального альбому! І всі вон...
Коментарі 14