Думки Клода

-
-
depositfiles.comЗавантажити
Зазвичай такого не буває в архівах Ліберті-Сіті.ру. Це - уривок книги про думки Клода з GTA 3. Напевно, під час проходження гри, ви часто замислювалися, що ж думає Клод? У цьому уривку ви прочитаєте не лише думки, але й сюжет з подіями головного героя. В уривку 3800 слів, прошу вас строго не судити, я - не письменник, але майже все написано грамотно і зрозуміло. Весь потенціал розкриється десь у середині уривка. Всього 3 глави. Якщо вам сподобається, то відповідно буде продовження.
Історія створення: книга пишеться з осені, оскільки у мене мало часу, і я боюся, що якщо я конкретно займуся книгою, випущу її, вам не сподобається, і всі мої зусилля підуть нанівець. Приємного читання!
Обычно такого не бывает в архивах Либерти Сити.ру. Это - кусочек книги о мыслях Клода из GTA 3. Наверное, вы во время прохождения игры, частенько задумывались, что же думает Клод? В этом куске вы прочитаете не только мысли, но и сюжет с событиями главного героя. В куске 3800 слов, прошу вас строго не судить, я - не писатель, но почти всё написано грамотно и понятливо. Весь потенциал откроется где-то в середине куска. Всего 3 глав. Если вам понравится, то соответственно будет продолжение.
История создания: книга пишется с осени, так как у меня мало времени, и я боюсь, что если я конкретно займусь книгой, выпущу её, вам не понравится, и все мои труды пойдут в никуда. Приятного чтения!