Ford Crown Victoria P70 LWB Taxi
Автор:
Mr. Cop, mad-dog666, Oldsmobile_85, Till Linderman
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
5.87 Мб
Файли в архіві:
Завантажено:
Завантажень:
606
Всього завантажень: 606
Унікальних завантажень: 133
Ще ніхто не оцінив файл
-
dfiles.ruЗавантажити
Длиннобазная (+6 дюймов, для удобства пассажиров) Краун Виктория. Использовалась в основном в Нью Йорке (в других городах они встречаются в виде секонд-хэнда).
Рекомендовані файли
23 вересня 2024
GTA 3

Skoda Superb Taxi 2001
Мод Skoda Superb Taxi 2001 для GTA 3 додає в гру таксі на базі популярного седана початку 2000-х років. Цей автомобіль відрізняється своїм комфортом та місткістю, що робить його ідеальним вибором для перевезення пасажирів по Ліберті-Сіті. ...

41
2 MB
24 лютого 2024
GTA 3

Taxi Mod v1.1
Це таксі-мод для Grand Theft Auto 3, щоб подорожувати по Liberty City на таксі. Мод має 24 точки призначення. Ви можете швидко подорожувати та вийти з таксі, коли захочете. Ви не можете викликати таксі в цьому моді. Вам потрібно буде знайти таксі на...
2 трав. 2024
GTA 3

Vehicles Restyle 1.0
Vehicles Restyle для GTA 3, збірка оригінальних та доданих перероблених автомобілів, виконана в одній стилістиці та додано трохи деталей, наприклад: читабельні номерні знаки, двірники, кришки бензобака і т.п. Тепер у кожної машини власні колеса (не ...
25 липня 2024
GTA 3

Vapid Peyote [III]
III-Style Peyote для GTA 3. Кабріолет на базі Ford Thunderbird 1-го покоління (1955). Модель повністю зроблена з нуля та конвертована з SA ! Автор: XG417. Версія: v1.0. Особливості: Спеціальний Handling Спеціальні кольори Доступні ...

79
289 kB
1 листопада 2024
GTA 3

GTA 3: Enchanted
Привіт, мене звати Тахмід Фердоус, і я з Бангладеш. Це моя перша опублікована модифікація, і я заздалегідь прошу вибачення, якщо ви зіткнетеся з будь-якими помилками або збоями. Відома проблема - помилка «Unhandled Exception», яка може виникнути під...
28 лютого 2025
GTA 3

Відлуння з альфа-версії (Відновлена модель)
Echo, Stanier, Premier – називайте як хочете. Це оригінальний дизайн поліцейської машини та таксі, чиї пропорції ще більше нагадували реальний Chevrolet Caprice. Тепер модель відновлена та доопрацьована, щоб відповідати художньому стилю фінальної ве...
Коментарі 11