IV items - GTAIII Pickups
Автор:
SWATLC
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
1.29 Мб
Файли в архіві:
Файли відомих розширень, які були знайдені в архіві.
adrenaline.dff, bodyarmour(pickup).dff, bodyarmour.dff, bribe.dff, health.dff, icons.txd, info(bookopen).dff, info.dff, killfrenzy.dff
Завантажено:
Завантажень:
418
Всього завантажень: 418
Унікальних завантажень: 84
MarceloSA

Гість

Till Lindermann...
Larx

example544

Nick_Samo

Crytek38

Вкусный Паштет

Mr.Kirli
D1van

pLaYa

R5FDG

XMorot
Colt1911

FORD LTD LX

Driver San Francisco

Trabi
donatello46

Nikita_AK_47

Brian_41

PokerFaceOG

Dr_Ziegler62

vlad-b-3

d1g1t4t0r

Cumsterdump

VirusMS

Bender-2001

DevilBola
K.E.Y (shaxtar)
Ще ніхто не оцінив файл
-
depositfiles.comЗавантажити
Предметы из GTA IV, заменяющие игровые бонусы (аптечка, броня, полицейский значок, адреналиновая пилюля, rampage).
Установка: заменить скаченными файлами. Приятной игры!
Рекомендовані файли
14 лютого 2024
GTA 3

Clothes Pickup
Цей мод додає точку підбору одягу, яка має схожу функціональність з точкою підбору одягу в GTA VC, за винятком того, що у вас є більше ніж 2 костюми для використання з однієї точки підбору. Ви знайдете її біля свого сховку. Як встановити: Я реком...
11 лютого 2024
GTA 3

Bulletproof Patriot Spawn
Зараз броньований Patriot Рея доступний будь-коли після завершення місії "Marked Man". Процес відповідає історії гри та є автентичним, копіюючи механіку нагород Import/Export. Просто приїжджайте в гараж Рея в Ньюпорті, підберіть символ GTAIII та вий...
17 березня 2024
GTA 3

Whole Another Yardie
Відомо, що обидві моделі Yardies у GTAIII однакові, тому я вирішив внести трохи різноманітності в Uptown Liberty City та створити нову. Оскільки дрес-код у місцевих бандах дуже суворий, він носить той самий одяг, що й інший член, але носить дреди бе...
1 листопада 2024
GTA 3

LCHC Radio - GTA 3 Edition
Новий радіо мод. Нова версія LCHC з GTA IV/EFLC з різними треками. Замініть будь-яке радіо, наприклад HEAD.mp3. HC 4 Life! Список треків: Bad Brains — Big Takeover; Bad Brains — Sailin On; Murphys Law — Quest For Herb; Murphys Law — Don...
21
255 MB
10 лютого 2025
GTA 3

Flashback FM Expanded
Коли я був малим, Flashback FM вперше познайомило мене з дивовижним саундтреком до фільму Scarface (1983). Уявіть моє здивування, коли я виріс і дізнався, що Джорджіо Мородер записав вдвічі більше поп-синглів для оригінального альбому! І всі вон...
Коментарі 6