Шаблон для іконок у стилі GTA 3
-
depositfiles.comЗавантажити
Для тих, хто створює зброю - шаблон для іконок у стилі GTA 3. Знадобиться модмейкерам, яким ліньки самостійно створити шаблон.
Є чотири варіанти іконок з різним розширенням: 512х512, 256х256, 128х128 та 64х64 у двох форматах - PNG та TGA.
ВАРІАНТ ШАБЛОНА ДЛЯ GTA SA КАЧАЄМО ТУТ!
Тепер деякі мої файли можна завантажити з Google.Диска - переходячи за посиланням завантаження з нього, можна самостійно вибрати завантажувані файли, а також переглянути вміст архіву, не зберігаючи його на диск. Крім того, якщо щось трапиться, я завжди зможу замінити або покращити файли на Гуглі, на відміну від LibertyCity.ru. Посилання є внизу.
Для тех, кто делает оружие - шаблон для иконок в стиле GTA 3. Пригодится модмейкерам, которым лень самому сделать шаблон.
Есть четыре варианта иконок с разным разрешением: 512х512, 256х256, 128х128 и 64х64 в двух форматах - PNG и TGA.
ВАРИАНТ ШАБЛОНА ДЛЯ GTA SA КАЧАЕМ ЗДЕСЬ!
Теперь некоторые мои файлы можно скачать с Google.Диска - переходя по ссылке скачивания с него, можно самому выбрать скачиваемые файлы, а также посмотреть содержимое архива, при этом не сохраняя его на диск. К тому же, если что-то случится, то на Гугле я всегда смогу заменить или улучшить файлы, в отличии от LibertyCity.ru. Ссылка есть внизу.