Saints Row 2 weapons to GTAIII
Автор:
SWATLC
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
1.35 Мб
Файли в архіві:
Файли відомих розширень, які були знайдені в архіві.
ar40xtnd.txd, baseballbat.txd, default.dat, detonator.txd, flamethrower.txd, gal43.txd, handgrenade.txd, hud.txd, k6krukov.txd, mcmanus2010.txd, missile.txd, molotovcocktail.txd, nr4.txd, rpg.txd, tombstone.txd, weapons.dff
Завантажено:
Завантажень:
597
Всього завантажень: 597
Унікальних завантажень: 177
Ще ніхто не оцінив файл
-
depositfiles.com [has_passwd]ЗавантажитиПароль на архів: {passwd}[/has_passwd]
Конверт оружия из игры Saints Row 2 от другого автора. Установка: бросить Generic и hud.txd в \"GTAIII/models, а default.dat в GTAIII/datа. На всякий случай сохраните заменяемые файлы. Приятной игры!
Рекомендуемые файлы
10 лютого 2025
GTA 3

Flashback FM Expanded
Коли я був малим, Flashback FM вперше познайомило мене з дивовижним саундтреком до фільму Scarface (1983). Уявіть моє здивування, коли я виріс і дізнався, що Джорджіо Мородер записав вдвічі більше поп-синглів для оригінального альбому! І всі вон...
21 грудня 2023
GTA 3

Зброя без перезавантаження
Просте розвага параметрів. Тепер більше не потрібно зарядити! Встановлення: Android - Папка в архіві "com.rockstar.gta3", щоб скопіювати в папку SD/Android/Data PC - Пройдіть у папки до файлу Gebon.dat, Тому розмістіть його в папці даних вашої гри ...
11 лютого 2024
GTA 3

Куленепроникний патріот нерест
Куленепроникний Патріот Рей тепер доступний у будь -який час після завершення місії "Позначена людина". Процес є зручним та автентичним, копіюючи механіка з нагороди імпорту/експорту. Просто приїжджайте до гаража Рея в Ньюпорті, підберіть символ gta...
11 березня 2024
GTA 3

Grand Tnneft Auto та відновлений
Глобальна модифікація GTA 3, яка містить ряд візуальних змін та доповнень з історій міста Свободи. Додатки від LCS: Оновлений радар; Є оновлений інтерфейс; Оновлена зброя; радіостанції (частково); карта в ігровому меню; транспорт...
17 березня 2024
GTA 3

Цілий ще один ярді
Відомо, що обидві моделі ярдів у GTAIII однакові, тому я вирішив принести трохи різноманітності до міста Ліберті та створити нову. Оскільки дрес -код у місцевих бандах дуже суворий, він носить той самий одяг, що і інший член, але розгойдує дреди без...
10 липня 2024
GTA 3

Розширена банда Фореллі
У цій модифікації банда Forelli буде розширена, більш серйозна з точки зору формування. Фореллі тепер з’явиться в: Portland View; Сент -Марк; Чайнатаун; район червоного світла; Hepburn Heights; Harwood; Cedar Grove. Mafia тепе...
17 липня 2024
GTA 3

Пачка стильних автомобілів з інших GTA
Я додав ці 4 машини, тому що вони дійсно підходять до цієї гри! Текстури добре виглядають у грі і не виділяються з інших транспортних засобів. CARS: Hermes - від GTA VCS; saber - від Gta vc; Z-Type-від GTA 2; Deluxo - від GTA VC. ...
9 серпня 2024
GTA 3

Колекція зброї "стан нуль"
Колекція зброї від Counter-Strike: умова Zero Цей мод включає перенесену зброю з гри Game Counter-Strike: Zero Zero з деяким редагуванням від автора. Усі моделі ретельно тестувались у оновленій класичній збірці, забезпечуючи відмінну якість та сумі...

113
284 kB
9 серпня 2024
GTA 3

Олімпіада з Парижа 2024 року
Париж 2024 Олімпійський факел як зброя для GTA 3! Особливості: хороша модель; текстури HD; підходить до атмосфери гри; реалістичний матеріал; Правильне позиціонування в руках. Насолоджуйтесь грою!
{video_view...

15
175 kB
31 серпня 2024
GTA 3

Зліва h мертвий 2 vepons pask
Колекція зброї зліва 4 мертвих 2 для GTA 3 Привіт. Я знайшов колекцію зброї від Залишився 4 мертвим 2 , що вас здивує. Вони працюють як у оригінальна версія , так і в оновлений класичний . А також використовуються в модах GTA 3. Особливості :...

70
2 MB
16 вересня 2024
GTA 3

Рімейк FM Rice FM
Всім привіт. Після того як я зробив ремейк RISE FM для GTA 3 для мобільних пристроїв, я вирішив добратися і до ПК-версії. В цілому, якщо розмір мода вам не заважає, то буду радий, якщо оціните мій мікс, який я сам зробив у FL Studio.
...

49
994 MB
13 жовтня 2024
GTA 3

Wave 103 Alternative Radio (1989) V2.0 (hotfix)
Ось ОНОВЛЕННЯ моєї альтернативної Wave 103 для GTA 3. Замінює MSX. Встановлення — помістіть у аудіо папку. Радіо включає 24 нові wave/hi-nrg/europop пісні ЗАРАЗ з 1981-1989, три рекламні паузи та джингли. Аддон може бути частиною мого пакету ад...
1 листопада 2024
GTA 3

LCHC Radio - GTA 3 Edition
Новий радіо мод. Нова версія LCHC з GTA IV/EFLC з різними треками. Замініть будь-яке радіо, наприклад HEAD.mp3. HC 4 Life! Список треків: Bad Brains — Big Takeover; Bad Brains — Sailin On; Murphys Law — Quest For Herb; Murphys Law — Don...
19
255 MB
26 листопада 2024
GTA 3

Liberty City Classic 2024 v 1.1
будь ласка, подивіться моє відео та поділіться:
[ОНОВЛЕННЯ v1.1] Перш за все, ті, хто завантажив мою гру попередню версію, а тепер я оновив наступним чином: 1. HD карти 2. Немає зайвих 0 у г...
26 січня 2025
GTA 3

Вирізані пісні HEAD Radio
Цей мод повертає пісні, вирізані з радіостанції HEAD Radio. Спосіб встановлення: розпакуйте все з архіву в саму гру, в папку audio. Вирізані пісні: Tom Novy — Back to the Streets (2001) Conor and Jay — Carry Me Off (Craig Conner, Julie...
56
51 MB
Коментарі 6