Ferrari 360 Modena "TT Black Revel"
Автор:
Neflection
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
2.97 Мб
Файли в архіві:
Завантажено:
Завантажень:
472
Всього завантажень: 472
Унікальних завантажень: 43
Ще ніхто не оцінив файл
-
depositfiles.comЗавантажити
· Модель содержит 152406 полигонов
· 3D-детали двигателя
· Высокий уровень детализации салона автомобиля
· Полностью функционирующие передние и задние фары
· Все части автомобиля повреждаемые
· Собственные настройки
· Одна экстра - черная задняя панель
· Для нормального функционирования этой модели необходим DMagic1 Wheel Mod v3.0
Рекомендовані файли
6 липня 2024
GTA 3

LCPD Rebalance v1
LCPD Rebalanced V1 — це мод, який зосереджений на тому, щоб зробити поліцію GTA 3 більш складною і цікавою для боротьби. Зміни: 1 зірка: без змін; 2 зірки: пасажир поліцейської машини несе дробовик; 3 зірки: водій несе узі, пасажир 1 несе ...
17 серпня 2024
GTA 3

Відключення чіт-кодів
Даний мод відключає всі наявні чіт-коди в GTA 3. Працює тільки на версії 1.0! Потрібна CLEO останньої версії. Встановлення: Файл No cheats.cs додати в GTA 3/CLEO ...
24 вересня 2024
GTA 3

MSX FM Remake (ПК-версія)
Привіт всім. Я як фанат GTA 3 вирішив зробити ремейк радіостанції MSX FM. Але я не просто зміксував dnb-треки, а постарався, але за допомогою штучного інтелекту взяв і інтегрував фрази діджея Timecode з оригінальних радіостанцій MSX та MSX 98 FM. Ч...

38
898 MB
30 вересня 2024
GTA 3

HUD On/Off
Даний мод, дозволяє вмикати/вимикати ігровий інтерфейс. Достатньо ввести чіт-код — " HUD " і інтерфейс увімкнеться/вимкнеться. Відмінність скрипта в тому, що вимикається тільки радар і інтерфейс гравця (здоров'я, гроші, час і ін.). Написи районів, ...
16 листопада 2024
GTA 3

Liberty Rock Radio (GTA III Edition)
Liberty Rock Radio для GTA 3. Замініть будь-яке радіо, яке вам подобається! Наприклад, перейменуйте файл як HEAD.mp3 або LIPS.mp3 і помістіть його в вашу аудіо/ папку. Трекліст: ACDC — Whole lotta Rosie The Stooges — down on the street Mo...
52
91 MB
11 лютого 2025
GTA 3

Rise FM - 80s House
Цей мод замінює оригінальний плейлист Rise FM в GTA III на чистий acid house кінця 80-х. Більше ніякого трансу чи техно — тільки справжнє звучання епохи! Особливості: Тільки музика — без реклами чи ідентифікаторів станції; Автентична ...

12
128 MB
Коментарі 1