Аватарки GTA III
Автор:
Bender-2001
Докладніше
Контакти автора:
Завантажив:
Розмір:
252.11 Кб
Завантажено:
Завантажень:
199
Всього завантажень: 199
Унікальних завантажень: 74

Гість
Purple_DeaD
Хохолох

Daaz

yakorOK

example544
4ever4ever1
evgen4ik

Вкусный Паштет
honey98

sancez2
pa3etka_tv
TheElderScrollsBoy
jam

d1g1t4t0r

FabertonWARE

GTAIII_forever

Cumsterdump

Dr_Ziegler62

LoveSan

DimikVRN

kras12

alex99

Ольга Бузова

Mr. Stranger
zhenys97

Мафиози

Bender-2001
lobkov ilya

mr.nfs

minipuma

Ryder88Stat1ter.

nikl1

andre500
RitrS

Philips_27
Ще ніхто не оцінив файл
-
Пароль на архів: libertycity
-
depositfiles.comЗавантажитиПароль на архів: libertycity
Персонажи из GTA 3.
Рекомендуемые файлы
25 січня 2024
GTA 3

GTA III, але всі справді ненавидять Клод
Ви коли -небудь відчували нудьгу у своєму житті, граючи в GTA? Ви хочете деякого хаосу у своєму житті? Тоді ви зайшли в потрібне місце для цього! Після того, як ви введете "Killme", всі поблизу в радіусі 100, будуть спрацьовані і спробуєте вбити в...
16 листопада 2024
GTA 3

Liberty Rock Radio (GTA III Edition)
Liberty Rock Radio для GTA 3. Замініть будь-яке радіо, яке вам подобається! Наприклад, перейменуйте файл на HEAD.mp3 або LIPS.mp3 і помістіть його в папку audio/. Список треків: ACDC — Whole lotta Rosie The Stooges — down on the street Mo...
45
91 MB
27 листопада 2021
GTA 3

Обновлённые загрузочные экраны
LOADSC0.TXD HD 1080i 16:9 для GTA 3 Цей мод замінює файл LOADSC0.TXD на завантажувальний екран кращої якості і ідеально підходить для ПК з екранами 16: 9 Вимагатися: - GTA III версії 1.1 або 1.0 - Widescreen Fix від ThirteenAG Установка: - Є дві ...
20 грудня 2023
GTA 3

LCS Toni Cipriani
Круїз навколо міста Ліберті в 2001 році як Toni Cipriani від GTA: LCS (Історії міста Ліберті) A.K.A Молодша версія Тоні в GTA III! текстури якось тонко, голова Клода замінюється на голову LCS Toni, 3 бонус текстури за шкіру Тоні! Інстинтація: ...
30 квітня 2024
GTA 3

133 шкури! - Кінцевий дзвінок: Сучасна пачка шкіри війни
Цей пакет шкіри приносить багато персонажів від Call of Duty: Modern Warfare Franchise до GTA III. Він містить загалом 133 різних шкури. Це містить 14 класів та 26 базових символів. Усі вони є основними замінами шкіри Claude, не змінюючись моделлю. ...
126
14 MB
28 квітня 2024
GTA 3

B95 Vapid Hutley Pask
Деякий час тому зробив за запитом щось сильно натхнене Range Rover P38. Вийшло непогано, хоч, як і інші мої автомобілі для GTA III, не зовсім у стилі гри. З особливостей: 2 версії авто; Свої налаштування управління; За замовчуванням, замін...
15 червня 2024
GTA 3

Крик страху в нарядах (перероблений)
Ласкаво просимо до ще одного моду, створеного мною! Цього разу я збираюся продемонструвати деякі з відомих костюмів Cry of Fear, які носили Book Simon та справжній Simon. Я вирішив: "Чому б не ввести деякі елементи, пов'язані з Cry of Fear, у GTA I...
25 липня 2024
GTA 3

Важкий пейот [III]
III-Style Peyote для GTA 3. Кабріолет на основі 1-го покоління Ford Thunderbird (1955). Модель повністю створена з нуля та конвертована з SA ! Автор: XG417. Версія: v1.0. Особливості: Кастомне управління Кастомні кольори Дост...

71
289 kB
28 жовтня 2024
GTA 3

Браузер Lu Megamind
Liberty Unleashed Multiplayer для GTA 3 Liberty Unleashed - це безкоштовна модифікація багатокористувацької онлайн для Grand Theft Auto III , розроблена для того, щоб забезпечити гравцям вдосконаленого багатокористувацького досвіду. Основна мета...

70
121 MB
1 листопада 2024
GTA 3

SilentPatech B1.1 (побудувати i)
SilentPatch (Build 9) SilentPatch — один з найкращих модів для GTA в світі. Мета мода — позбутися від вихідних помилок гри, чого Rockstar не зробила. Це незамінний мод, який ви не можете пропустити у своїй грі. Виправлені помилки, про які ви наві...

250
94 kB
18 січня 2025
GTA 3

Rise FM - Scooter Instrumental Edition (ПК - версія)
Всім привіт! Після того, як я зробив мікс інструментальних треків моєї улюбленої групи "Scooter" для GTA III на мобільні гаджети, я роблю все те ж саме, але вже для пк версії гри.
Спосіб в...

22
974 MB
11 лютого 2025
GTA 3

Rise FM - 80s House
Цей мод замінює оригінальний плейлист Rise FM в GTA III на чистий acid house кінця 80-х. Більше ніякого трансу чи техно — тільки справжнє звучання епохи! Особливості: Тільки музика — без реклами чи ідентифікаторів станції; Автентична ...

8
128 MB
17 липня 2024
GTA 3

GTA: Матова зима - реместована (2024)
Збірка Grand Theft Auto III: Frosted Winter від HAMSTER978. Основа: офіційна версія з GTAForums з усіма патчами. Особливості збірки: Додано ASI-плагін "PortableGTA", який зберігає збереження в папці з грою, а не в "Документах" ( The Hero ) ...
1 листопада 2024
GTA 3

GTA 3: Зачаровано
Привіт, мене звати Тахмід Фердус, я з Бангладеш. Це мій перший опублікований мод, і я заздалегідь прошу вибачення, якщо ви зіткнетеся з будь-якими помилками чи збоями. Відомою проблемою є помилка «Необроблений виняток», яка може виникнути під час ви...
11 листопада 2023
GTA 3

Max Health & Armor (III)
Тож я знайшов усі ці моди, які стверджують, що змінюють Max Health лише для того, щоб встановити його один раз, а не редагувати фактичне Max Health або броні під час ігрового процесу, тому я вирішив це зробити! За допомогою цього мода ви можете ред...
Коментарі 10