Послушал треки, крч не в моем вкусе
Valmorie 12.12.2019, 00:03:31
![]() |
|
![]() |
| |||||||
![]() | Файли для GTA 3 | |||||||
![]() | Моди ⇒ Скрипти | |||||||
![]() | xbxy | |||||||
![]() | Невідомо | |||||||
![]() | 8.51 Кб | |||||||
![]() | Невідомо | |||||||
![]() | TheElderScrollsBoy | |||||||
![]() | ||||||||
![]() | 594 |
Ви можете зробити огляд файлу або зняти ігровий процес з використанням моду, завантажити його на YouTube і додати до опису Додати відео Опис переведено автоматично. Показати оригінал Скрипт дозволить вам швидко переміщатися і літати по місту. Управління: Ctrl + E - включити / вимкнути скрипт. X - летіти вперед. Пропуск - летіти вгору. Z - летіти вниз. Shift + клавіші пересування - те ж саме, що і дія на клавішу X , Тільки трохи інше. Shift + 3 і Shift + 4 - не зрозумів, навіщо вони потрібні. Установка: Все, що знаходиться в архіві, в папці CLEO, скинути в папку CLEO, яка знаходиться в папці з вашою грою. Для роботи скрипта потрібно бібліотека CLEO для GTA 3. Переконайтеся, що вона у вас встановлена. ![]() Приємної гри! Скріншоти Сподобався файл? Скріншоти гравців Додати скріншоти Ви можете зробити свої скріншоти ігрового процеса з використанням модифікації і завантажити їх Ви можете зробити огляд файлу або зняти ігровий процес з використанням моду, завантажити його на YouTube і додати до опису Додати відео |
[!] Якщо у вас виникли проблеми при встановленні файлу, то зверніться на форум.
[!] Якщо ви вважаєте, що цей файл вже був доданий в архів раніше, то повідомте, будь ласка, про це адміністратору із зазначенням посилань на цей і доданий раніше файл.
8 |
|
![]()
|
0 ![]() Работает. Прикольно. Поначалу тоже разбивался, потом на "админ консоль" поставил здоровье и броню по 999 и нормально. Единственное неудобство - уж больно чувствительный. Даванёшь побел - и ты ужо за облаками ![]() ![]() ![]() -------------------- |
7 |
|
![]()
|
+1 Лол, чтобы игрок не дох, нужно юзать Админ Консоль. А так - отличный скрипт, прекрасная замена Димзетовскому Джет паку! -------------------- |
6 |
|
![]()
|
-1 ![]() Блин.Зря плюс поставил.Скрипт ужасно работает.Игрок дохнет никуда не приземлишься. Так что я бы ничего не поставил. -------------------- |
5 |
|
![]()
|
0 ![]() прикольно ,но у меня у меня уже есть чтото подобное по этому качать не буду ,а так файлу + -------------------- |
4 |
|
![]()
|
0 |
3 |
|
![]()
|
0 ![]() Цитата: Bender-2001 джекпак Нет, это другой Управление: Ctrl + E - включить/выключить скрипт. Shift + W - перемещение вперёд по поверхности (очень удобно быстро бегать и забираться на крыши и мосты) X - перемещение вперёд пробел - перемещение вверх Z - перемещение вниз Shift + 1/2/3/4 - настройка метров, насколько перемещается при клике W/X/пробел/Z Сообщение отредактировал SergeDV 30.06.2013 в 17:55:08 -------------------- |
2 |
|
![]()
|
0 ![]() Цитата: TheElderScrollsBoy Если такой мод уже был, дайте, пожалуйста, ссылку. Я удалю файл в таком случае. В скриптах посмотри джекпак называется -------------------- |
1 |
|
![]()
|
0 ![]() Если такой мод уже был, дайте, пожалуйста, ссылку. Я удалю файл в таком случае. -------------------- |
Коментарів:106
Друзів:17
Репутація: 13
Гроші: 4$
Нагороди:: 2
--------------------