Видеоклип о моде GTA 3 HD
Автор:
vlad-b-3
Докладніше
Контакти автора:
Завантажив:
Розмір:
63.89 Мб
Завантажено:
Завантажень:
1.1K
Всього завантажень: 1174
Унікальних завантажень: 345

Гість

Гість

Vishnuka

Гість
Manikkarasa Ponnaiya

Гість

Гість

leonid_rusl

Гість

Гість

Гість
AserverYT

Гість

Гість
Vova Ismailov

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

dude018

Celador

Chel555
alex_semikin8962

d1g1t4t0r

FabertonWARE

deniiiisko
pa3etka_tv

Bender-2001

John111

saintsXman

Max Jonson

pLaYa

0973270652

vlad-b-3

Roady19x08

golubev176

Cumsterdump

uuserg

DH Dimon

DKV

Desiz la peste

Aleksey_Move

Vano GT
lobkov ilya
ChernikOFF
yma.22

Aptos
TheElderScrollsBoy
Ще ніхто не оцінив файл
-
yadi.skЗавантажити
Рекомендовані файли
17 березня 2024
GTA 3

Whole Another Yardie
Відомо, що обидві моделі Yardies у GTAIII однакові, тому я вирішив внести трохи різноманітності в Uptown Liberty City та створити нову. Оскільки дрес-код у місцевих бандах дуже суворий, він носить той самий одяг, що й інший член, але носить дреди бе...
31 серпня 2024
GTA 3

Left 4 Dead 2 Weapons Pack
Збірник зброї з Left 4 Dead 2 для GTA 3 Привіт. Я знайшов збірник зброї з Left 4 Dead 2 який вас здивує. Працюють як в оригінальній версії , так і в Updated Classic . А також використовуються в модах GTA 3. Особливості : Не псують атмосфер...

74
2 MB
25 січня 2024
GTA 3

Нові значки HD зброї в стилі GTA 3
Доброго часу доби, друзі! Пропоную вам мод Нові іконки зброї в стилі GTA 3. Цей мод замінює стандартні неякісні іконки на нові, причому в оригінальному стилі. Також деякі іконки стали іншими. Приємної гри! ...
20 січня 2024
GTA 3

Xbox Version HD (версия для re3)
Xbox Version HD для re3 (Reverse Engineered GTA 3) До вашої уваги адаптація Xbox Version HD для re3. Особливості версії: Повністю сумісний з re3 та операційними системами, на котрих він працює, тобто GNU/Linux, Windows та MacOS . ...
22 липня 2024
GTA 3

HD скіни для Xbox версії Клода з PC головою
Привіт всім, представляю вашій увазі мої HD-відретушовані, зроблені на замовлення скіни, загалом 31 (включно з тюремною формою), створені для GTA 3 за допомогою Photoshop. Веселіться! Сумісний з modloader і Skin and Bones (Xbox версія Клода з PC г...
27 грудня 2024
GTA 3

HD іконки радара
Цей мод покращує візуальні елементи гри GTA 3, додаючи HD іконки місій та HD радар. Іконки були створені з нуля у роздільній здатності 64x64, а також додано кільце радара високої якості для більш чіткого та сучасного вигляду гри. Особливості ...
15 серпня 2024
GTA 3

GTA Snow (PS Vita Port)
Цей мод для GTA 3 Vita, для її портованої версії. Він в основному додає снігові текстури до Liberty City. Мод містить модель і текстури Томмі Версетті (як головного героя) та Клода. Пішохід-сутенер замінений, і цього пішохода можна побачити/зустріт...
1 листопада 2024
GTA 3

GTA 3: Enchanted
Привіт, мене звати Тахмід Фердоус, і я з Бангладеш. Це моя перша опублікована модифікація, і я заздалегідь прошу вибачення, якщо ви зіткнетеся з будь-якими помилками або збоями. Відома проблема - помилка «Unhandled Exception», яка може виникнути під...
26 січня 2025
GTA 3

GTA 5 Map Style
Це проєкт, над яким я працював місяцями. Представляю вам " GTA 5 Map Style ", і, безсумнівно, найточнішу та найдетальнішу карту GTA 3, яку ви побачите в усьому Інтернеті. Особливості: Висока якість. Високий рівень деталізації. 100% точніст...

268
5 MB
16 лютого 2025
GTA 3

Покращений Стандартний Арсенал для GTA 3
Адаптація Improved Default Armoury для GTA 3 Improved Default Armoury — мод, що покращує візуальну частину зброї Особливості: Моделі високої якості; Ребаланс характеристик зброї; Моделі вписуються у візуал та атмосферу гри. P.S. Всі ...
26 лютого 2025
GTA 3

Primo з GTA San Andreas
Цей мод переносить автомобіль Primo з GTA: San Andreas у GTA 3, органічно вписуючись в атмосферу гри. Машина замінює будь-яку стандартну чотиридверну модель, наприклад Kuruma, і ідеально підходить для поїздок по Ліберті-Сіті. Особливості моду: О...

12
124 kB
25 січня 2024
GTA 3

GTA III, але всі справді ненавидять Клод
Ви коли -небудь відчували нудьгу у своєму житті, граючи в GTA? Ви хочете деякого хаосу у своєму житті? Тоді ви зайшли в потрібне місце для цього! Після того, як ви введете "Killme", всі поблизу в радіусі 100, будуть спрацьовані і спробуєте вбити в...
27 лютого 2024
GTA 3

Скін Франкліна Клінтона з GTA 5
Скін Франкліна Клінтона з GTA 5 для GTA 3 Пам'ятаєте мій скін Майкла Де Санта з GTA 5? І ось, через стільки часу, я все-таки вирішив зробити Франкліна Клінтона з тієї ж гри, але вже як звичайний скін, як текстура для Клода. Звичайний, але якісний р...
8 квітня 2024
GTA 3

Пейджер з GTA Vice City Stories
Цей мод представляє собою пейджер з гри Grand Theft Auto: Vice City Stories, який було перенесено в Grand Theft Auto 3. Установка дуже проста, файл з архіву перемістити в папку models і підтвердити заміну, все! З особливостей можна виділити, що тек...

66
437 kB
19 квітня 2024
GTA 3

Пейджер з GTA London
Цей мод представляє собою пейджер з гри Grand Theft Auto: London, який був перенесений в Grand Theft Auto 3. Установка дуже проста, файл з архіву перемістити в папку models і підтвердити заміну, все! З особливостей можна виділити, що текстура була ...

40
616 kB
Коментарі 10