Сохранение для GTA 3 (Android)
Автор:
4PDA
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
29.44 Кб
Завантажено:
Завантажень:
26.8K
Всього завантажень: 26875
Унікальних завантажень: 768
KirillPonomarev2

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість
DanDerkach1999

Torgett

SERVICE GTA San
Mr.Android
PaciFirst

Jesus_Christ

BurgerKo
inbook
denissssk

deniiiisko

Bender-2001

Bobby

GTAlex

Dr_Ziegler62
TheElderScrollsBoy
D.E.X.T.E.R.

Mr_Monst
andreika98

golubev176
donatello46

nikcsud

Mor
Ще ніхто не оцінив файл
-
-
depositfiles.comЗавантажити
Сохранение для GTA 3 (Android) - стопроцентное прохождение 10th Anniversary Edition. Завершены все задания плюс есть несколько приятных дополнений:
Больше 7 000 000 на счету, все оружие, а в гаражах стоят редкие автомобили.
После загрузки файл нужно поместить по следующему пути:
/sdcard/Android/data/com.rockstar.gta3/files/GTA3
Рекомендовані файли
16 лютого 2025
GTA 3

Покращений Стандартний Арсенал для GTA 3
Адаптація Improved Default Armoury для GTA 3 Improved Default Armoury — мод, що покращує візуальну частину зброї Особливості: Моделі високої якості; Ребаланс характеристик зброї; Моделі вписуються у візуал та атмосферу гри. P.S. Всі ...
27 лютого 2024
GTA 3

Шкіра Франклін Клінтон з GTA 5
Шкіра Франкліна Клінтон з GTA 5 для GTA 3 Пам'ятаєш мою шкіру Майкл де Санта з GTA 5? І так, через стільки часу я все -таки вирішив зробити Франкліна Клінтона з однієї гри, але вже схожа на звичайну шкіру, як текстура для Клода. Звичайні, але висок...
22 липня 2024
GTA 3

HD скіни для Xbox версії Клода з PC головою
Привіт всім, представляю вашій увазі мої HD-відретушовані, зроблені на замовлення скіни, загалом 31 (включно з тюремною формою), створені для GTA 3 за допомогою Photoshop. Веселіться! Сумісний з modloader і Skin and Bones (Xbox версія Клода з PC г...
15 серпня 2024
GTA 3

GTA Snow (PS Vita Port)
Цей мод для GTA 3 Vita, для її портованої версії. Він в основному додає снігові текстури до Liberty City. Мод містить модель і текстури Томмі Версетті (як головного героя) та Клода. Пішохід-сутенер замінений, і цього пішохода можна побачити/зустріт...
16 листопада 2024
GTA 3

Liberty Rock Radio (GTA III Edition)
Liberty Rock Radio для GTA 3. Замініть будь-яке радіо, яке вам подобається! Наприклад, перейменуйте файл як HEAD.mp3 або LIPS.mp3 і помістіть його в вашу аудіо/ папку. Трекліст: ACDC — Whole lotta Rosie The Stooges — down on the street Mo...
52
91 MB
27 листопада 2021
GTA 3

Обновлённые загрузочные экраны
LOADSC0.TXD HD 1080i 16:9 для GTA 3 Цей мод замінює файл LOADSC0.TXD на завантажувальний екран кращої якості і ідеально підходить для ПК з екранами 16: 9 Вимагатися: - GTA III версії 1.1 або 1.0 - Widescreen Fix від ThirteenAG Установка: - Є дві ...
13 грудня 2023
GTA 3

Редактор генератора автомобілів
Редактор генерації автомобілів для GTA 3 Цей інструмент дозволяє редагувати покоління припаркованих автомобілів у збережених іграх GTA 3. Ви можете керувати автомобілем, який з'являється, його розташування, колір тощо! Ви можете навіть перенести по...
19 грудня 2023
GTA 3

Саймон Хендріксон від крика страху
Саймон Гендріксон з Cry Of Fear для GTA 3 Грайте за Клода, одягненого як Саймон Гендріксон з Cry of Fear, у GTA 3. Скін має пристойні текстури, працює в кат-сценах і в грі (очевидно), текстури виконані кваліфіковано. Подяка: Андреасу Роннбергу за ...
14 січня 2024
GTA 3

Чувак шкури з поштового
Шкури чувака з поштового для GTA 3 Привіт усім! Ще одна нова пачка скінів для GTA 3 від Deathcold. Цього разу він невеликий і заснований на серії відеоігор. Це було занадто легко відтворити їх. Звичайно, вони не є ідеальними, але автор зробив усе, ...
28 березня 2024
GTA 3

Hud від зборів sam the
Ваш скромний слуга знайшов збірку для GTA 3 від YouTuber "Sam Zhet", недоступним для завантаження. За допомогою програм мені вдалося знайти посилання на цю Асамблею. Але час для складання ще не прийшов, тому я уявляю, що HUD з "SAM The GT" Це оригін...
28 квітня 2024
GTA 3

'95 Vapid Huntley Pack
Якось зробив по реквесту щось сильно натхненне Range Rover P38. Вийшло непогано, хоч, як і інші мої машини для GTA III, не зовсім в стилі гри. З особливостей: 2 версії авто; Свої налаштування керування; За замовчуванням, замінює Landstalke...
2 травня 2024
GTA 3

Vehicles Restyle 1.0
Vehicles Restyle для GTA 3, збірка оригінальних та доданих перероблених автомобілів, виконана в одній стилістиці та додано трохи деталей, наприклад: читабельні номерні знаки, двірники, кришки бензобака і т.п. Тепер у кожної машини власні колеса (не ...
15 червня 2024
GTA 3

Cry of Fear outfits (REWORKED)
Вітаю в моєму новому моді! Цього разу я продемонструю деякі з відомих костюмів Cry of Fear, які носили Book Simon і справжній Simon. Я вирішив: "Гей, чому б просто не ввести трохи речей, пов'язаних з Cry of Fear, у GTA III? Я маю на увазі, це відпо...
12 липня 2024
GTA 3

Surrounded By Zombies
Ласкаво просимо до мого нового зомбі-моду для GTA 3. Він називається Surrounded By Zombies. Скорочено: SBZ. Увага: Цей мод все ще знаходиться на стадії бета-тестування, в ньому є помилки, але їх буде виправлено найближчим часом! Цей мод є повною ко...
25 липня 2024
GTA 3

Vapid Peyote [III]
III-Style Peyote для GTA 3. Кабріолет на базі Ford Thunderbird 1-го покоління (1955). Модель повністю зроблена з нуля та конвертована з SA ! Автор: XG417. Версія: v1.0. Особливості: Спеціальний Handling Спеціальні кольори Доступні ...

77
289 kB
Коментарі 5