Нагору
  • Моди та файли
    • Усі файли
    • Ексклюзиви
    • Авторські файли
    • Найкращі файли тижня
    • Завантажити файл
  • Новини
  • Чити
  • Статті
  • Гіди
  • Грай у GTA 5 онлайн на ARIZONA
  • UK
Нові коментарі
GTA 6 GTA 5 GTA San Andreas GTA 4 GTA Vice City GTA 3 Red Dead Redemption 2 Red Dead Redemption Інші ігри Розробка модів Інше
  • Моди та файли
  • GTA 3
  • Різні файли
  • Різне
  • MSX FM x Makai - Stealth

MSX FM x Makai - Stealth

• MSX FM x Makai - Stealth / GTA 3
GTA 3 / Різні файли / Різне
Автор:
DnB and Trance #1
Докладніше
Контакти автора:
Зв'язатися з автором
Завантажив:
DnB and Trance #1 Підписатися Ви підписані
Розмір:
396.54 Мб
Завантажено:
15 трав. 2025
Завантажень:
0
Всього завантажень: 0
Унікальних завантажень: 0
10 / 10
2 людини оцінили файл
MSX FM
DnB and Trance #1
Ще ніхто не оцінив файл
Завантажити Завантажити в Telegram
До вподобань У вибраному
  • 15 трав. 2025
    msx-fm-x-makai-stealth_1747332362_725832.zip
    Перевірка на віруси від Virustotal: файл безпечний (переглянути звіт)
    Завантажити (396.54 MB)

Всім привіт. Для всіх фанатів GTA 3 є хороша новина. Скоро вийде глобальна модифікація для цієї гри, а саме LC'01, де буде можливість пограти в улаштоване DLC – LC'00 (Ремейк GTA Advance!).

Спеціально з цього приводу я захотів створити свій мікс для LC'00. Потім я його запропонував розробникам модифікації, але вони мені відмовили. А шкода, треки на основі глибокого, атмосферного dnb альбому "Stealth" 2000 року, від німецького dnb артиста Makai. Також я додав озвучку ведучого радіостанції, MC Codebreaker, з чим мені допоміг штучний інтелект, що клонував і озвучив текст його голосом.

Я знаю багатьох фанатів GTA 3, яким на радіо MSX FM подобається тільки трек Omni Trio – First Contact. Але цей мікс вам точно сподобається, тому що всі треки атмосферою нагадують саме його (крім цього я також додав кілька відсилань, які вас приємно здивують під час прослуховування).

Спосіб установки: wav файл просто перенести в папку audio, яка знаходиться в корені гри.

Трек-лист:

• Makai — Manchu Boxer;
  • Makai — Kung-Fu Zombie;
  • Makai — Ten Tigers Of Kwangtung;
  • Makai — Five Element Ninja;
  • Makai — Iron Monkey;
  • Makai — Seven Blows Of The Dragon;
  • Makai — Invincible Armour;
  • Makai — Praying Mantis;
  • Makai — Beneath the mask (ill skillz remix).
Назва та опис файлу були перекладені. Показати оригінал (RU)Показати переклад (UK)
MSX FM x Makai - Stealth

Всем привет. Для всех фанатов GTA 3 есть хорошая новость. Скоро выйдет глобальная модификация для этой игры, а именно LC'01, где будет возможность поиграть в устроенное DLC – LC'00 (Ремейк GTA Advance!).

Специально по этому поводу я захотел создать свой микс для LC'00. Потом я его предложил разработчикам модификации, но они мне отказали. А жаль, треки на основе глубокого, атмосферного dnb альбома "Stealth" 2000 года, от немецкого dnb артиста Makai. Также я добавил озвучку ведущего радиостанции, MC Codebreaker, с чем мне помог искусственный интеллект, клонировавший и озвучивший текст его голосом.

Я знаю многих фанатов GTA 3, которым на радио MSX FM нравится только трек Omni Trio – First Contact. Но этот микс вам точно понравится, потому что все треки атмосферой напоминают именно его (кроме этого я также добавил несколько отсылок, которые вас приятно удивят во время прослушивания).

Способ установки: wav файл просто перенести в папку audio, которая находится в корне игры.

Трек-лист:

• Makai — Manchu Boxer;
  • Makai — Kung-Fu Zombie;
  • Makai — Ten Tigers Of Kwangtung;
  • Makai — Five Element Ninja;
  • Makai — Iron Monkey;
  • Makai — Seven Blows Of The Dragon;
  • Makai — Invincible Armour;
  • Makai — Praying Mantis;
  • Makai — Beneath the mask (ill skillz remix).
Дозволи та правила розповсюдження
Автор відповів на наступні питання під час публікації. Завантажуючи файл, ви зобов'язуєтеся дотримуватися цих правил.
Чи дозволено перезавантажувати файл на інші сайти / платформи / сервіси?
Ні
Чи дозволено створювати платні моди, використовуючи розробки, компоненти або ассети, представлені в цьому файлі?
Дозволено тільки з зазначенням автора
Чи дозволено доопрацьовувати або оновлювати файл і завантажувати його оновлені версії окремо?
Чи дозволено конвертувати файл для використання в інших іграх?
Чи дозволено використовувати розробки, компоненти або асети, представлені в цьому файлі, для створення своїх файлів?
Використовуються чи в цьому файлі розробки інших людей, на які у автора є дозволи, але які не можна розповсюджувати без згоди їх авторів?
Ні
Коментарі 0
© 2008- LibertyCity
Створювач і розробник: Evgenii Sokolov
Копіювання матеріалів без дозволу адміністрації або відповідних власників суворо заборонено.
Напишіть нам
Мобільна версія Версія для комп'ютерів
Моди та файли Новини та статті Чити та гайди Користувачі
Натисніть сюди для розширеного пошуку файлів