Вистрибування з транспортних засобів
-
3 трав. 2025bailing-out-of-vehicles_1746226179_800120.zip
Цей скрипт дозволяє вистрибувати з вашої машини, не зупиняючи її, що було присутнє в пізніших назвах, але не в GTA 3
Як встановити: встановіть CLEO і помістіть папку CLEO у вашу папку GTA 3
Як використовувати: просто натисніть клавішу виходу з транспортного засобу під час водіння :P
Це настільки точно, наскільки це можливо для механіки вистрибування VC, що означає, що:
- відтворюється анімація
- швидкість переноситься
- пошкодження завдаються відповідно
- якщо ваше здоров'я занадто низьке, то ви не помрете, а натомість матимете мінімум 5 HP
Кредити:
- Seifmagdi: за допомогу з видаленням транспортних засобів і допомогу мені в отриманні координат дверей транспортного засобу
- Я: за створення цього скрипту (я зробив це лише тому, що хтось скаржився, що поточні занадто примітивні)
Насолоджуйтесь!
This script allows you to jump out of your car without having to stop it, something that was present in the later titles but not GTA 3
How to install: install CLEO and put the CLEO folder in your GTA 3 folder
How to use: just press the vehicle exit key while driving :P
This is as accurate as possible to VC's bailing out mechanic which means that:
- an animation plays
- velocity is carried
- damage is taken accordingly
- if your health is too low then you wouldn't die but instead have the bare minimum of 5 HP
Credits:
- Seifmagdi: for helping with the vehicle deletion business and helping me how to get the vehicle's door coordinates
- Me: for making this script (I only made it because someone complained about the current ones being too primitive)
Enjoy!