Нагороди за 100% проходження
Автор:
Birds.
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
2.70 Кб
Завантажено:
Завантажень:
5
Всього завантажень: 5
Унікальних завантажень: 4
-
30 квітня 2025100-completion-rewards_1746003176_125066.zip
Цей скрипт дозволяє вам отримати нагороди за 100% проходження з VC в III (чого повністю не вистачало GTA 3)
Як встановити: встановіть CLEO та помістіть папку CLEO у папку GTA 3.
Що він включає:
- +50 бонусів здоров'я та броні, рятуючи 35 пішоходів у місії парамедика (воно отримується разом із нагородою за отримання здоров'я, не потрібно рятувати 35 пішоходів поспіль)
- подвійне здоров'я та броня, нескінченні боєприпаси та подвійне здоров'я транспортного засобу, коли ви отримуєте 100% проходження (підтримуються всі збереження)
- відновлення здоров'я після збереження та завантаження збереження, як у VC та SA
Насолоджуйтесь!
Назва та опис файлу були перекладені. Показати оригінал
(EN)Показати переклад
(UK)
100% Completion Rewards
This script allows you to have 100% completion rewards from VC in III (something which GTA 3 lacked entirely)
How to install: install CLEO and put the CLEO folder in your GTA 3 folder.
What it includes:
- +50 health and armor bonus by saving 35 peds in paramedic mission (it's obtained along with the health pickup reward, no need to save 35 peds in a row in one sitting)
- double health and armor, infinite ammo and double vehicle health when you get 100% completion (all saves are supported)
- health refill after saving and loading the save just like in VC and SA
Enjoy!
Дозволи та правила розповсюдження
Автор відповів на наступні питання під час публікації. Завантажуючи файл, ви зобов'язуєтеся дотримуватися цих правил.
Чи дозволено перезавантажувати файл на інші сайти / платформи / сервіси?
Дозволено тільки з зазначенням автора
Чи дозволено створювати платні моди, використовуючи розробки, компоненти або ассети, представлені в цьому файлі?
Ніколи за жодних умов
Чи дозволено доопрацьовувати або оновлювати файл і завантажувати його оновлені версії окремо?
Чи дозволено конвертувати файл для використання в інших іграх?
Чи дозволено використовувати розробки, компоненти або асети, представлені в цьому файлі, для створення своїх файлів?
Використовуються чи в цьому файлі розробки інших людей, на які у автора є дозволи, але які не можна розповсюджувати без згоди їх авторів?
Ні
Коментарі 9