Безглузді, але кумедні скіни
Автор:
LeoTeal1967
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
150.19 Кб
Завантажено:
Завантажень:
0
Всього завантажень: 0
Унікальних завантажень: 0
-
12 квітня 2025useless-but-hilarious-skins-for-gta-3_1744477021_518188.zip
Це пак випадкових Клодів, яких я зробив, використовуючи свій мозок.
Я сподіваюся, вам сподобаються ці три скіни, тому що не було докладено жодних зусиль для видалення будь-яких помилок,
тому я впевнений, що виправлю ці помилки в майбутньому.
Він включає:
-Футбольний Клод
-Клод з низьким фейдом (мабуть, найкращий)
-Клод Свободи
До побачення -LeoTeal1967
Назва та опис файлу були перекладені. Показати оригінал
(EN)Показати переклад
(UK)
Useless but Hilarious Skins
This is a pack of random Claudes i made with the use of my brain.
I hope you like those three skins because it has no effort to delete any bugs,
so im sure i will fix those bugs in the future.
It includes:
-Soccer Claude
-Low fade Claude (probably the best yet)
-Liberty Claude
Goodbye -LeoTeal1967
Дозволи та правила розповсюдження
Автор відповів на наступні питання під час публікації. Завантажуючи файл, ви зобов'язуєтеся дотримуватися цих правил.
Чи дозволено перезавантажувати файл на інші сайти / платформи / сервіси?
Ні
Чи дозволено створювати платні моди, використовуючи розробки, компоненти або ассети, представлені в цьому файлі?
Ніколи за жодних умов
Чи дозволено доопрацьовувати або оновлювати файл і завантажувати його оновлені версії окремо?
Тільки після отримання дозволу автора
Чи дозволено конвертувати файл для використання в інших іграх?
Ніколи за жодних умов
Чи дозволено використовувати розробки, компоненти або асети, представлені в цьому файлі, для створення своїх файлів?
Тільки після отримання дозволу автора
Використовуються чи в цьому файлі розробки інших людей, на які у автора є дозволи, але які не можна розповсюджувати без згоди їх авторів?
Ні
Рекомендовані файли
14 січня 2024
GTA 3

Скіни Чувака з Postal
Скіни Чувака з Postal для GTA 3 Всім привіт! Черговий новий пак скінів для GTA 3 від DeathCold. На цей раз він невеликий і заснований на серії відеоігор Postal. Відтворити їх було надто легко. Звісно, вони не ідеальні, але автор зробив все, що міг,...
30 квітня 2024
GTA 3

133 Скіни! - Найкращий пакет скінів Call of Duty: Modern Warfare
Цей пакет скінів приносить багатьох персонажів з франшизи Call of Duty: Modern Warfare до GTA III. Він містить загалом 133 різних скіни. Це містить 14 класів і 26 базових персонажів загалом. Усі вони є базовими замінами скіна Клода без зміни моделі....
137
14 MB
22 липня 2024
GTA 3

HD скіни для Xbox версії Клода з PC головою
Привіт всім, представляю вашій увазі мої HD-відретушовані, зроблені на замовлення скіни, загалом 31 (включно з тюремною формою), створені для GTA 3 за допомогою Photoshop. Веселіться! Сумісний з modloader і Skin and Bones (Xbox версія Клода з PC г...
23 квітня 2024
GTA 3

Скіни команди SAS з Call Of Duty 4
Екіпіруйтеся для бою з класичною командою SAS! Цей набір додає чотири культові образи солдатів з Call of Duty 4: Modern Warfare у вашу гру! Грайте за: Газа : Проникайте в тил ворога з фірмовим виглядом Газа та харизматичною особистістю. Ка...
49
420 kB
29 грудня 2023
GTA 3

П'ять новорічних скінів (+2 бонусних)
Привіт, користувач! Я підготував для вас 7 (2 бонусних) новорічних скінів. Щоб створити новорічну атмосферу. Такі скіни ідеально підійдуть для великих модів на тему нового року (наприклад такий мод, як Snow City ). Установка: Закинути Скіни в па...
22 серпня 2024
GTA 3

Система приховування рівня розшуку (III)
Завжди хотіли позбутися поліції, але не могли цього легко зробити, тому що у вас 6 зірок? Завжди хотіли залишатися непомітними, щоб відірватися від копів? Тепер ви можете це зробити! Це значною мірою натхненно системою приховування, представленою в ...
8 січня 2025
GTA 3

No Reload (III)
Цей мод дозволить вам використовувати зброю без необхідності перезавантажувати її в будь-який час, навіть з ракетними установками та гвинтівками. Цей мод не дасть вам нескінченні патрони, але його можна використовувати з іншими модами на нескінченні...
17 грудня 2023
GTA 3

Stallion 1970 Oldsmobile 442
Лише файл у форматі TXD. Візьміть той самий stallion.dff із моду LCS Cars і просто використовуйте цей файл txd. Особливості цієї модифікації наступні: Нова текстура решітки та фар; Використано HD текстури Stallion з Liberty City Stories; Д...

54
1011 kB
21 грудня 2023
GTA 3

Зброя без перезарядки
Просте змінювання параметрів. Тепер більше не потрібно перезаряджатися! Встановлення: Android — папку в архіві "com.rockstar.gta3" скопіювати в папку sd/android/data на вашому пристрої ПК — пройти по папках до файлу weapon.dat, отже помістити файл ...
18 лютого 2024
GTA 3

Little Girl v1.3
Цей мод замінює Клода на жінку ("Little Girl"), Оригінальна ідея користувача "XYzar". Скіни зроблені мною, я додав жіночі анімації та модель з виправленими пальцями. Оновлення v1.3: -Всі скіни були перероблені, щоб зробити їх High Quality, і додано...
27 лютого 2024
GTA 3

Скін Франкліна Клінтона з GTA 5
Скін Франкліна Клінтона з GTA 5 для GTA 3 Пам'ятаєте мій скін Майкла Де Санта з GTA 5? І ось, через стільки часу, я все-таки вирішив зробити Франкліна Клінтона з тієї ж гри, але вже як звичайний скін, як текстура для Клода. Звичайний, але якісний р...
17 березня 2024
GTA 3

Whole Another Yardie
Відомо, що обидві моделі Yardies у GTAIII однакові, тому я вирішив внести трохи різноманітності в Uptown Liberty City та створити нову. Оскільки дрес-код у місцевих бандах дуже суворий, він носить той самий одяг, що й інший член, але носить дреди бе...
28 березня 2024
GTA 3

HUD із збірки SAM THE ЖТА
Ваш покірний слуга знайшов недоступну зараз для скачування збірку для GTA 3 від ютубера "SAM THE ЖТА". За допомогою програм мені вдалося знайти посилання на цю збірку. Але час для збірки ще не настав, тож представляю вам HUD від "SAM THE ЖТА" Це ори...
11 трав. 2024
GTA 3

Набір скінів заражених
Вітаю вас, хлопці! Представляю вам нові скіни заражених у стилі GTA 3, зроблені за допомогою Photoshop. Особливості: Скіни виконані в стилі GTA 3 і зроблено в LQ; Гарний скелет моделей; Немає багів, немає проблем; Звичайні текстури. За...
8 липня 2024
GTA 3

Upstate Country
Модифікація покращує Ghost Town і робить його доступним через 2 тунелі в Shoreside Vale. Додано до Ghost Town: Невеликий аеропорт; Автозаправна станція; Великий ліс; Сад; Ангар; Villa Catalina; Ресторани; Банк; Інші будівлі. П...
Коментарі 0