Maps Addons (Vanilla & Liberty Extended Support)
Автор:
Dimzet13, Mtaljkstar, cowboy69
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
2.50 Мб
Файли в архіві:
Файли відомих розширень, які були знайдені в архіві.
bis_toilet.dff, bistro.dff, bistro.txd, bistro_trees.dff, clnm_stadium.col, clnm_stadium.dff, comstadium.txd, gta3.dat, ind_land065.dff, ind_land100.dff, indtaxi.txd, italynrth.txd, iten_club01.dff, markosbistro.col, markosbistro.ide, markosbistro.ipl, models/img, seabed.col, seabed.ide, seabed.ipl, seabed.txd, seabedlod.dff, taxigarage.col, taxigarage.dff, trackshad06.dff
Завантажено:
Завантажень:
72
Всього завантажень: 72
Унікальних завантажень: 63
Ще ніхто не оцінив файл
-
17 березня 2025liberty-extended-addon_1742241559_232929.rar
Цей мод додає чотири нові елементи в Grand Theft Auto 3. Він розроблений для Liberty Extended, але також сумісний з ванільною версією гри.
Додані елементи:
- Тверде дно (Seabed);
- Інтер'єр магазину таксі;
- Інтер'єр Bistro Марко;
- Реконструйований стадіон.
Примітка: Усі скріншоти зроблені в режимі фото re3, крім стадіону (зображення від автора).
Встановлення:Для Liberty Extended:
- Перемістіть папку з модом в modloader.
- Замініть необхідні файли.
Для ванільної версії:
- Перемістіть папку maps у папку data в кореневий каталог гри.
- Не використовуйте файл gta3.dat з Liberty Extended (він призначений лише для цієї збірки).
- Відкрийте будь-який IMG-редактор та додайте/замініть файли з папки models (файли стадіону окремо).
- Прочитайте текстовий файл з інструкціями та вручну додайте рядки до gta3.dat.
- Якщо у вас є modloader, ви можете спробувати встановити через нього (не перевірено).
Тепер мод встановлено, і до гри додано нові елементи!
Назва та опис файлу були перекладені. Показати оригінал
(EN)Показати переклад
(UK)
Maps Addons (Vanilla & Liberty Extended Support)
This mod adds four new items to Grand Theft Auto 3. It is designed for Liberty Extended, but is also compatible with the vanilla version of the game.
Added elements:
- Hard Seabed (Seabed);
- Cab Shop Interior;
- Marco's Bistro Interior;
- Remodeled Stadium.
Note: All screenshots are made in re3 photo mode, except for the stadium (image from the author).
Installation:For Liberty Extended:
- Move the folder with the mod to modloader.
- Replace the necessary files.
For vanilla version:
- Move the maps folder inside the data folder to the root directory of the game.
- Do not use the gta3.dat file from Liberty Extended (it is only for this build).
- Open any IMG editor and add/replace files from models folder (stadium files are separate).
- Read the text file with instructions and manually add lines to gta3.dat.
- If you have modloader, you can try to install through it (not tested).
Now the mod is installed and new items are added to the game!
Рекомендовані файли
26 січня 2025
GTA 3

GTA 5 Map Style
Це проєкт, над яким я працював місяцями. Представляю вам " GTA 5 Map Style ", і, безсумнівно, найточнішу та найдетальнішу карту GTA 3, яку ви побачите в усьому Інтернеті. Особливості: Висока якість. Високий рівень деталізації. 100% точніст...

259
5 MB
19 вересня 2024
GTA 3

Updated Classic Uncover - Liberty City (Build 29)
Являє собою останню версію (edge) збірки Updated Classic 29 у вигляді набору файлів, що розміщуються в modloader, замість завантаження повної збірки тепер вам достатньо лише завантажити архів із виправленнями. Діскорд-сервер проєкту. Керівництво...
320
457 MB
16 листопада 2024
GTA 3

Liberty Rock Radio (GTA III Edition)
Liberty Rock Radio для GTA 3. Замініть будь-яке радіо, яке вам подобається! Наприклад, перейменуйте файл як HEAD.mp3 або LIPS.mp3 і помістіть його в вашу аудіо/ папку. Трекліст: ACDC — Whole lotta Rosie The Stooges — down on the street Mo...
52
91 MB
26 листопада 2024
GTA 3

Liberty City Classic 2024 v 1.1
будь ласка, подивіться моє відео та поділіться:
[ОНОВЛЕННЯ v1.1] Перш за все, ті, хто завантажив мою гру попередню версію, а тепер я оновив наступним чином: 1. HD карти 2. Немає зайвих 0 у г...

405
819 MB
20 березня 2025
GTA 3

Liberty City Classic Base (Build 1B)
Цей модпак є збіркою найкращих і найсучасніших виправлень і функціональних поліпшень, розроблених спільнотою. Мета цього проєкту - спростити процес виправлення гри, зберігаючи традиції оригіналу, зробивши встановлення таким же простим, як у випадк...
107
70 MB
22 серпня 2024
GTA 3

Розшукувана система приховування рівня (III)
Коли-небудь хотіли позбутися поліції, але не могли це зробити легко, бо у вас 6 зірок? Коли-небудь хотіли залишитися непоміченими, щоб відвести від себе копів? Тепер ви можете! Це сильно натхнене системою приховування, введеною в моді "Vice Extended...

461
2 kB
17 березня 2024
GTA 3

Whole Another Yardie
Відомо, що обидві моделі Yardies у GTAIII однакові, тому я вирішив внести трохи різноманітності в Uptown Liberty City та створити нову. Оскільки дрес-код у місцевих бандах дуже суворий, він носить той самий одяг, що й інший член, але носить дреди бе...

143
314 kB
8 липня 2024
GTA 3

Upstate Country
Модифікація покращує Ghost Town і робить його доступним через 2 тунелі в Shoreside Vale. Додано до Ghost Town: Невеликий аеропорт; Автозаправна станція; Великий ліс; Сад; Ангар; Villa Catalina; Ресторани; Банк; Інші будівлі. П...
395
7 MB
17 липня 2024
GTA 3

GTA: Frosted Winter - ReHAMSTERed (2024)
Збірка Grand Theft Auto III: Frosted Winter від HAMSTER978. Основа: офіційна версія з GTAForums з усіма патчами. Особливості збірки: Додано ASI-плагін "PortableGTA", який зберігає збереження в папці з грою, а не в "Документах" ( The Hero ) ...

3K
1 GB
15 серпня 2024
GTA 3

GTA Snow (PS Vita Port)
Цей мод для GTA 3 Vita, для її портованої версії. Він в основному додає снігові текстури до Liberty City. Мод містить модель і текстури Томмі Версетті (як головного героя) та Клода. Пішохід-сутенер замінений, і цього пішохода можна побачити/зустріт...

82
67 MB
16 вересня 2024
GTA 3

RISE FM Remake
Всім привіт. Після того як я зробив ремейк RISE FM для GTA 3 для мобільних пристроїв, я вирішив дістатися і до ПК-версії. В цілому, якщо розмір моду вам не заважає, то буду радий, якщо заціните мій мікс, який я сам зробив в FL Studio.
...

52
994 MB
16 вересня 2024
GTA 3

Freight Train from San Andreas
Freight Train from San Andreas для GTA 3 Цей мод замінює стандартний потяг у GTA Liberty City на вантажний потяг, додаючи реалізму та різноманітності у світ гри. Якщо ви любите моди, які покращують як візуальні, так і ігрові аспекти, цей мод безу...

9
180 kB
6 жовтня 2024
GTA 3

Brown Streak from San Andreas
Brown Streak from San Andreas для GTA 3 Цей мод замінює стандартний поїзд у GTA Liberty City на стрічковий поїзд, додаючи реалізму та різноманітності у світ гри. Якщо вам подобаються моди, які покращують як візуальні, так і геймплейні аспекти, це...

21
107 kB
28 жовтня 2024
GTA 3

Megamind's LU Browser
Liberty Unleashed Multiplayer для GTA 3 Liberty Unleashed - це безкоштовна онлайн-багатокористувацька модифікація для Grand Theft Auto III , розроблена для забезпечення гравцям покращеного багатокористувацького досвіду. Основна мета Liberty Unle...

81
121 MB
1 листопада 2024
GTA 3

GTA 3: Enchanted
Привіт, мене звати Тахмід Фердоус, і я з Бангладеш. Це моя перша опублікована модифікація, і я заздалегідь прошу вибачення, якщо ви зіткнетеся з будь-якими помилками або збоями. Відома проблема - помилка «Unhandled Exception», яка може виникнути під...

389
655 MB
Коментарі 0