Скін соліста гурту Scooter
-
12 грудня 2024skin-solista-grupy-scooter-dlja-gta-iii_1733964435_145506.zip
Вітаю всіх, хто зацікавився моєю новою текстурою соліста легендарної німецької групи Scooter! Тепер H.P. Baxxter замінить стандартного персонажа GTA 3, додавши грі унікальну атмосферу. Хоча текстура буде мовчазною, у мене вже є ідея, як оживити її фразами самого H.P., і я обов’язково попрацюю над цим у майбутньому. Візуально текстура вийшла досить схожою, за винятком стилю зачіски, який трохи нагадує персонажа з аніме, але це навіть додає шарму.
Інструкція з встановлення:
- Розпакуйте файл з розширенням .bmp до папки skins, яка знаходиться в кореневій папці гри.
- Оберіть нову текстуру в налаштуваннях гри та насолоджуйтесь!
Приємної гри!
Поздравляю всех, кто заинтересовался моим новым скином солиста легендарной немецкой группы Scooter! Теперь H.P. Baxxter заменит стандартного персонажа GTA 3, добавив игре уникальную атмосферу. Хотя скин будет молчаливым, у меня уже есть идея, как оживить его фразами самого H.P., и я обязательно поработаю над этим в будущем. Визуально скин получился довольно похожим, за исключением стиля прически, который немного напоминает персонажа из аниме, но это даже добавляет шарма.
Инструкция по установке:
- Распакуйте файл с расширением .bmp в папку skins, которая находится в корневой папке игры.
- Выберите новый скин в настройках игры и наслаждайтесь!
Приятной игры!
Рекомендовані файли

Rise FM - Scooter Instrumental Edition (ПК - версія)

Саймон Хендріксон від крика страху

Найман з Far Cry 3

HD скіни для Xbox версії Клода з PC головою

Hotline Miami: Jacket як Claude

Клод-спортсмен