Скін соліста гурту Scooter
-
12 грудня 2024skin-solista-grupy-scooter-dlja-gta-iii_1733964435_145506.zipПароль на архів: libertycity
Вітаю всіх, хто зацікавився моїм новим скіном соліста легендарного німецького гурту Scooter! Тепер H.P. Baxxter замінить стандартного персонажа GTA 3, додавши до гри унікальну атмосферу. Хоча скін буде мовчазним, я вже маю ідею, як оживити його фразами самого H.P., і я обов'язково попрацюю над цим у майбутньому. Візуально скін вийшов досить схожим, за винятком стилю зачіски, що трохи нагадує персонажа з аніме, але це навіть додає шарму.
Інструкція з встановлення:
- Розпакуйте файл з розширенням .bmp в папку skins, яка знаходиться в кореневій папці гри.
- Виберіть новий скін у налаштуваннях гри та насолоджуйтесь!
Приємної гри!
Поздравляю всех, кто заинтересовался моим новым скином солиста легендарной немецкой группы Scooter! Теперь H.P. Baxxter заменит стандартного персонажа GTA 3, добавив игре уникальную атмосферу. Хотя скин будет молчаливым, у меня уже есть идея, как оживить его фразами самого H.P., и я обязательно поработаю над этим в будущем. Визуально скин получился довольно похожим, за исключением стиля прически, который немного напоминает персонажа из аниме, но это даже добавляет шарма.
Инструкция по установке:
- Распакуйте файл с расширением .bmp в папку skins, которая находится в корневой папке игры.
- Выберите новый скин в настройках игры и наслаждайтесь!
Приятной игры!