Liberty Rock Radio (GTA III Edition)
Автор:
PUNK123
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
90.68 Мб
Завантажено:
Завантажень:
52
Всього завантажень: 52
Унікальних завантажень: 48
-
16 листопада 2024liberty-rock-radio-gta-iii-edition_1731714986_289827.rar
Liberty Rock Radio для GTA 3.
Замініть будь-яке радіо, яке вам подобається!
Наприклад, перейменуйте файл як HEAD.mp3 або LIPS.mp3 і помістіть його в вашу аудіо/ папку.
Трекліст:
- ACDC — Whole lotta Rosie
- The Stooges — down on the street
- Motorhead — stay clean
- Jimi Hendrix — fire
- The Ramones 53rd & 3rd
- Hissy and the fits — loveless
- Black sabbath — evil woman
- David Bowie — star
- Led zeppelin — good times bad times
- Iron maiden — invaders
- The who — pinball wizard
- Television — see no evil
Назва та опис файлу були перекладені. Показати оригінал
(EN)Показати переклад
(UK)
Liberty Rock Radio (GTA III Edition)
Liberty Rock Radio for GTA 3.
Replace any radio that you fancy!
For example, rename file as HEAD.mp3 or LIPS.mp3 and put it in your audio/ folder.
Tracklist:
- ACDC — Whole lotta Rosie
- The Stooges — down on the street
- Motorhead — stay clean
- Jimi Hendrix — fire
- The Ramones 53rd & 3rd
- Hissy and the fits — loveless
- Black sabbath — evil woman
- David Bowie — star
- Led zeppelin — good times bad times
- Iron maiden — invaders
- The who — pinball wizard
- Television — see no evil
Дозволи та правила розповсюдження
Автор відповів на наступні питання під час публікації. Завантажуючи файл, ви зобов'язуєтеся дотримуватися цих правил.
Чи дозволено перезавантажувати файл на інші сайти / платформи / сервіси?
Ні
Чи дозволено створювати платні моди, використовуючи розробки, компоненти або ассети, представлені в цьому файлі?
Тільки після отримання дозволу автора
Чи дозволено доопрацьовувати або оновлювати файл і завантажувати його оновлені версії окремо?
Дозволено тільки з зазначенням автора
Чи дозволено конвертувати файл для використання в інших іграх?
Дозволено тільки з зазначенням автора
Чи дозволено використовувати розробки, компоненти або асети, представлені в цьому файлі, для створення своїх файлів?
Тільки після отримання дозволу автора
Використовуються чи в цьому файлі розробки інших людей, на які у автора є дозволи, але які не можна розповсюджувати без згоди їх авторів?
Ні
Рекомендовані файли
1 листопада 2024
GTA 3

LCHC Radio - GTA 3 Edition
Новий радіо мод. Нова версія LCHC з GTA IV/EFLC з різними треками. Замініть будь-яке радіо, наприклад HEAD.mp3. HC 4 Life! Список треків: Bad Brains — Big Takeover; Bad Brains — Sailin On; Murphys Law — Quest For Herb; Murphys Law — Don...
21
255 MB
25 січня 2024
GTA 3

GTA III, але всі справді ненавидять Клод
Ви коли -небудь відчували нудьгу у своєму житті, граючи в GTA? Ви хочете деякого хаосу у своєму житті? Тоді ви зайшли в потрібне місце для цього! Після того, як ви введете "Killme", всі поблизу в радіусі 100, будуть спрацьовані і спробуєте вбити в...
18 січня 2025
GTA 3

Rise FM - Scooter Instrumental Edition (ПК - версія)
Всім привіт! Після того, як я зробив мікс інструментальних треків моєї улюбленої групи "Scooter" для GTA III на мобільні гаджети, я роблю все те ж саме, але вже для пк версії гри.
Спосіб в...

24
974 MB
28 жовтня 2024
GTA 3

Megamind's LU Browser
Liberty Unleashed Multiplayer для GTA 3 Liberty Unleashed - це безкоштовна онлайн-багатокористувацька модифікація для Grand Theft Auto III , розроблена для забезпечення гравцям покращеного багатокористувацького досвіду. Основна мета Liberty Unle...

80
121 MB
27 листопада 2021
GTA 3

Обновлённые загрузочные экраны
LOADSC0.TXD HD 1080i 16:9 для GTA 3 Цей мод замінює файл LOADSC0.TXD на завантажувальний екран кращої якості і ідеально підходить для ПК з екранами 16: 9 Вимагатися: - GTA III версії 1.1 або 1.0 - Widescreen Fix від ThirteenAG Установка: - Є дві ...
20 грудня 2023
GTA 3

LCS Toni Cipriani
Круїз навколо міста Ліберті в 2001 році як Toni Cipriani від GTA: LCS (Історії міста Ліберті) A.K.A Молодша версія Тоні в GTA III! текстури якось тонко, голова Клода замінюється на голову LCS Toni, 3 бонус текстури за шкіру Тоні! Інстинтація: ...
30 квітня 2024
GTA 3

133 Скіни! - Найкращий пакет скінів Call of Duty: Modern Warfare
Цей пакет скінів приносить багатьох персонажів з франшизи Call of Duty: Modern Warfare до GTA III. Він містить загалом 133 різних скіни. Це містить 14 класів і 26 базових персонажів загалом. Усі вони є базовими замінами скіна Клода без зміни моделі....
136
14 MB
28 квітня 2024
GTA 3

'95 Vapid Huntley Pack
Якось зробив по реквесту щось сильно натхненне Range Rover P38. Вийшло непогано, хоч, як і інші мої машини для GTA III, не зовсім в стилі гри. З особливостей: 2 версії авто; Свої налаштування керування; За замовчуванням, замінює Landstalke...
15 червня 2024
GTA 3

Cry of Fear outfits (REWORKED)
Вітаю в моєму новому моді! Цього разу я продемонструю деякі з відомих костюмів Cry of Fear, які носили Book Simon і справжній Simon. Я вирішив: "Гей, чому б просто не ввести трохи речей, пов'язаних з Cry of Fear, у GTA III? Я маю на увазі, це відпо...
25 липня 2024
GTA 3

Vapid Peyote [III]
III-Style Peyote для GTA 3. Кабріолет на базі Ford Thunderbird 1-го покоління (1955). Модель повністю зроблена з нуля та конвертована з SA ! Автор: XG417. Версія: v1.0. Особливості: Спеціальний Handling Спеціальні кольори Доступні ...

78
289 kB
1 листопада 2024
GTA 3

SilentPatch v1.1 (Build 9)
SilentPatch (Build 9) SilentPatch — один з найкращих модів для GTA у світі. Мета мода — позбутися вихідних помилок гри, чого Rockstar не зробив Це незамінний мод, який ви не можете пропустити у своїй грі. Виправлено помилки, про які ви навіть не пі...

308
94 kB
11 лютого 2025
GTA 3

Rise FM - 80s House
Цей мод замінює оригінальний плейлист Rise FM в GTA III на чистий acid house кінця 80-х. Більше ніякого трансу чи техно — тільки справжнє звучання епохи! Особливості: Тільки музика — без реклами чи ідентифікаторів станції; Автентична ...

12
128 MB
23 березня 2025
GTA 3

Графіка від Nintendo64
GTA III N64 Graphic Mod — мод, що дає унікальне перероблення графіки для класичної гри Grand Theft Auto 3 , натхненне естетикою консолі Nintendo 64. Майже всі текстури, включно з машинами, будівлями, деревами, травою і камінням, перероблено в ду...
26 листопада 2024
GTA 3

Liberty City Classic 2024 v 1.1
будь ласка, подивіться моє відео та поділіться:
[ОНОВЛЕННЯ v1.1] Перш за все, ті, хто завантажив мою гру попередню версію, а тепер я оновив наступним чином: 1. HD карти 2. Немає зайвих 0 у г...
1 листопада 2024
GTA 3

GTA 3: Enchanted
Привіт, мене звати Тахмід Фердоус, і я з Бангладеш. Це моя перша опублікована модифікація, і я заздалегідь прошу вибачення, якщо ви зіткнетеся з будь-якими помилками або збоями. Відома проблема - помилка «Unhandled Exception», яка може виникнути під...
Коментарі 0