GTA 3: Зачарований
Привіт, мене звати Тахмід Фердус, я з Бангладеш. Це мій перший опублікований мод, і я заздалегідь прошу вибачення, якщо ви зіткнетеся з будь-якими помилками чи збоями. Відомою проблемою є помилка «Необроблений виняток», яка може виникнути під час виходу з гри.
GTA 3 Enchanted — це розширений модпак для ПК-версіїGrand Theft Auto 3 , створений Тахмідом Фердовсом. Модифікація оновлює гру новими транспортними засобами, текстурами та різними покращеннями, пропонуючи гравцям оновити погляд на Ліберті Сіті. У разі виникнення проблем, щоб повністю закрити гру, завершіть процес GTA 3 через диспетчер завдань. Будь ласка, надішліть свій відгук або запитання на адресу drferdous33@gmail.com.
Елементи керування:
- X + Z: Активуйте режим виходу з повітря
- F4: створіть автомобіль
- F5: створіть вертоліт або літак
Важливі налаштування:
Для оптимального ігрового процесу увімкніть обмежувач кадрів і вимкніть сліди в налаштуваннях дисплея.
Встановлення:
Просто розпакуйте файли, і мод готовий до гри!
Помітні зміни:
- Оновлені погодні умови
- Додано нові моделі велосипедів
- Додано нові автомобілі
- Нові вертольоти
- Покращені дорожні текстури
- Виправлено підтримку широкоекранного режиму
- Нові дизайни білбордів
- Неонове освітлення будівель
- Оновлений радар і HUD
- Нові карти та телефонні будки
- HD-текстури для покращеного зображення
- Нові автобуси та вантажівки
- Оновлені моделі гравців і NPC
- Покращена атмосфера в грі
- Реалістичний ефект тремтіння камери
- Велосипеди не впадуть і не зупиняться під час спринтів
- Додано GPS
- Нові моделі зброї
- Нові звукові ефекти
- Різні великі та незначні виправлення
Особлива примітка:
Цей пакет модифікацій містить кілька модифікацій, отриманих з Інтернету. Особлива подяка всім моддерам, чий внесок зробив цей проект можливим.
Подяки:
У цьому наборі є спеціальні транспортні засоби від талановитих моддерів, кожен з яких привносить унікальний стиль у гру:
- Швидка допомога Ford Econoline 1986 р.— Пумбари
- 1964 Maers Manx— {розумний}
- Розвантажувач багажу VCIA— Rockstar Games, Rush58
- AM General M-939A2 1983— mad-dog666
- 1988 Ford E-350 Cube Truck— Alex SS, Pumbars, redfill
- Honda CRX 1986 року— ALLcash, Listik
(і багато інших талановитих учасників!)
Кожен транспортний засіб і покращення додають новий рівень доGTA 3 world, надаючи йому модернізоване відчуття занурення без шкоди для класичної гри.
быстро и просто
-
gta-iii-enchanted_1730370810_506705.7zЗавантажити (654.88 MB)1.0Пароль на архив: libertycity
-
www.mediafire.comЗавантажитиПароль на архив: libertycity