Volkswagen Transporter 1996
Автор:
maglaj1
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
560.15 Кб
Завантажено:
Завантажень:
31
Всього завантажень: 31
Унікальних завантажень: 26
-
23 вересня 2024volkswagen-transporter-1996_1727089811_198481.rar
Мод Volkswagen Transporter 1996 для GTA 3 додає в гру культовий фургон, відомий своєю надійністю та місткістю. Цей автомобіль стане відмінним вибором для тих, хто цінує практичність і класичний дизайн.
Назва та опис файлу були перекладені. Показати оригінал
(RU)Показати переклад
(UK)
Volkswagen Transporter 1996
Мод Volkswagen Transporter 1996 для GTA 3 добавляет в игру культовый фургон, известный своей надежностью и вместительностью. Этот автомобиль станет отличным выбором для тех, кто ценит практичность и классический дизайн.
Рекомендовані файли
16 вересня 2024
GTA 3

RISE FM Remake
Всім привіт. Після того як я зробив ремейк RISE FM для GTA 3 для мобільних пристроїв, я вирішив дістатися і до ПК-версії. В цілому, якщо розмір моду вам не заважає, то буду радий, якщо заціните мій мікс, який я сам зробив в FL Studio.
...

52
994 MB
18 січня 2025
GTA 3

Rise FM - Scooter Instrumental Edition (ПК - версія)
Всім привіт! Після того, як я зробив мікс інструментальних треків моєї улюбленої групи "Scooter" для GTA III на мобільні гаджети, я роблю все те ж саме, але вже для пк версії гри.
Спосіб в...

24
974 MB
28 лютого 2025
GTA 3

Відлуння з альфа-версії (Відновлена модель)
Echo, Stanier, Premier – називайте як хочете. Це оригінальний дизайн поліцейської машини та таксі, чиї пропорції ще більше нагадували реальний Chevrolet Caprice. Тепер модель відновлена та доопрацьована, щоб відповідати художньому стилю фінальної ве...
Коментарі 0