James Bond skin for Claude
Автор:
the jedi of racing
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
489.47 Кб
Завантажено:
Завантажень:
137
Всього завантажень: 137
Унікальних завантажень: 131
Ще ніхто не оцінив файл
-
23 липня 2024james-bond-skin-for-gta-3_1721695073_541467.rar
Привіт всім! Я представляю вам Бонда, Джеймса Бонда. Спеціально створені скіни з чорним та синім варіантами смокінгів. Особа була натхненна актором, який зіграв Джеймса Бонда у чотирьох фільмах, Пірсом Броснаном. Насолоджуйтесь!
Сумісний зі Skin and Bones.
Встановлення:
- Розпакуйте папку “skins” у папку GTA 3.
Назва та опис файлу були перекладені. Показати оригінал
(EN)Показати переклад
(UK)
James Bond skin for Claude
Hello everyone! I present to you Bond James Bond. Custom made skins with black and blue variations of tuxedos The face was inspired by the actor who played James Bond in four movies, Pierce Brosnan. Enjoy!
Compatible with Skin and Bones.
Installation:
- Unpack the “skins” folder into the GTA 3 folder.
Дозволи та правила розповсюдження
Автор відповів на наступні питання під час публікації. Завантажуючи файл, ви зобов'язуєтеся дотримуватися цих правил.
Чи дозволено перезавантажувати файл на інші сайти / платформи / сервіси?
Ні
Чи дозволено створювати платні моди, використовуючи розробки, компоненти або ассети, представлені в цьому файлі?
Ніколи за жодних умов
Чи дозволено доопрацьовувати або оновлювати файл і завантажувати його оновлені версії окремо?
Тільки після отримання дозволу автора
Чи дозволено конвертувати файл для використання в інших іграх?
Ніколи за жодних умов
Чи дозволено використовувати розробки, компоненти або асети, представлені в цьому файлі, для створення своїх файлів?
Тільки після отримання дозволу автора
Використовуються чи в цьому файлі розробки інших людей, на які у автора є дозволи, але які не можна розповсюджувати без згоди їх авторів?
Ні
Рекомендовані файли
16 серпня 2024
GTA 3

Hotline Miami: Jacket як Claude
Представляю вашій прекрасній увазі Hotline Miami Jacket як Claude - повний ремейк оригінального скіна Jacket. Це мій перший мод тут! Для Claude ця нова версія включає: Рукавички; Більш HD текстури; Прекрасні Nike; Блондин, але реалістич...

187
218 kB
22 липня 2024
GTA 3

HD скіни для Xbox версії Клода з PC головою
Привіт всім, представляю вашій увазі мої HD-відретушовані, зроблені на замовлення скіни, загалом 31 (включно з тюремною формою), створені для GTA 3 за допомогою Photoshop. Веселіться! Сумісний з modloader і Skin and Bones (Xbox версія Клода з PC г...

512
71 MB
29 грудня 2023
GTA 3

П’ять новорічних шкури (+2 бонус)
Привіт користувач! Я підготував для вас 7 (2 бонус) Нові роки. Створити новорічну атмосферу. Такі шкури ідеально підходять для великих мод на тему нового року (наприклад, такий мод, , як Сніжне Сіті ). Встановлення: киньте шкури в папку Skins (ц...

376
608 kB
27 лютого 2024
GTA 3

Шкіра Франклін Клінтон з GTA 5
Шкіра Франкліна Клінтон з GTA 5 для GTA 3 Пам'ятаєш мою шкіру Майкл де Санта з GTA 5? І так, через стільки часу я все -таки вирішив зробити Франкліна Клінтона з однієї гри, але вже схожа на звичайну шкіру, як текстура для Клода. Звичайні, але висок...

172
37 kB
20 травня 2024
GTA 3

Голова Клода ПК для сцени Bank Job
Замінює модель голови Клода і текстуру на ту модель і текстуру, що використовуються у звичайній грі на ПК. Несумісний з Skin and Bones. Установка: Замінити playerx.dff і PLAYERX.TXD в gta3.img за допомогою IMGTool або TXD Workshop ...

71
91 kB
15 червня 2024
GTA 3

Cry of Fear outfits (REWORKED)
Вітаю в моєму новому моді! Цього разу я продемонструю деякі з відомих костюмів Cry of Fear, які носили Book Simon і справжній Simon. Я вирішив: "Гей, чому б просто не ввести трохи речей, пов'язаних з Cry of Fear, у GTA III? Я маю на увазі, це відпо...

377
12 MB
13 жовтня 2024
GTA 3

Flash FM Alternative Radio (1989) V1.0
Ви завантажили мою альтернативну радіостанцію для GTA 3. Радіо називається Flash FM і включає джингл, рекламну паузу та багато пісень 1989 року. Аддон був зроблений сьогодні і може бути частиною мого фанатського аддону під назвою GTA 3: 1989 із з...

27
109 MB
1 листопада 2024
GTA 3

LCHC Radio - GTA 3 Edition
Новий радіо мод. Нова версія LCHC з GTA IV/EFLC з різними треками. Замініть будь-яке радіо, наприклад HEAD.mp3. HC 4 Life! Список треків: Bad Brains — Big Takeover; Bad Brains — Sailin On; Murphys Law — Quest For Herb; Murphys Law — Don...
21
255 MB
1 грудня 2024
GTA 3

Більше HD скінів для Xbox версії Клода з PC головою
Привіт всім! Я радий представити вам ще один набір скінів високої чіткості для Клода, що містить загалом 11 унікальних дизайнів. Кожен набір включає різні варіації курток, штанів та взуття, пропонуючи різноманітні стилі на ваш смак. Незалежно від то...

276
32 MB
12 грудня 2024
GTA 3

Скін соліста гурту Scooter
Вітаю всіх, хто зацікавився моєю новою текстурою соліста легендарної німецької групи Scooter! Тепер H.P. Baxxter замінить стандартного персонажа GTA 3, додавши грі унікальну атмосферу. Хоча текстура буде мовчазною, у мене вже є ідея, як оживити її ф...

52
69 kB
1 березня 2025
GTA 3

Покращені текстури пішоходів
Цей мод покращує якість текстур пішоходів . Оригінальний автор - Vagalume ( Firefly ). Я вніс деякі зміни в різні текстури, тому що, очевидно, мод був створений для деяких модифікованих моделей, тому я відрегулював текстури, щоб вони працювали...

112
41 MB
14 березня 2025
GTA 3

Essentials Mod Pack
Essentials Mod Pack — це пакет необхідних модів для стабільної роботи GTA 3 та модифікації гри. Цей пакет включає набір модів, які вважаються обов’язковими для коректної роботи GTA 3 та встановлення інших модифікацій. Це перший крок після встанов...
147
5 MB
Коментарі 0