LCS PSP Timecyc and weather
Автор:
Harwood Hitter
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
3.78 Мб
Файли в архіві:
Файли відомих розширень, які були знайдені в архіві.
d3d8.dll, d3d9.dll, d3dx9_26.dll, d3dx9_40.dll, d3dx9_43.dll, ddraw.dll, dinput8.dll, drvmgt.dll, psp_timecyc.dat
Завантажено:
Завантажень:
425
Всього завантажень: 425
Унікальних завантажень: 368
-
13 липня 2024lcs-psp-timecyc-and-weather-for-gta-iii_1720901449_982154.rar
Для легендарної гри, що започаткувала 3D-еру. Позбавтеся цієї гнітючої синьої палітри заради теплішої, барвистої, а також неба з PSP-версії LCS.
Адаптовано через низькі налаштування ENB для вищої частоти кадрів у грі.
Насолоджуйтесь
Назва та опис файлу були перекладені. Показати оригінал
(EN)Показати переклад
(UK)
LCS PSP Timecyc and weather
For the legendary game that started the 3D era. Rid that depressing blue pallete for the warmer colorful one and sky from the PSP version of LCS.
Adapted thru low setting ENB for higher FPS gameplay.
Enjoy
Дозволи та правила розповсюдження
Автор відповів на наступні питання під час публікації. Завантажуючи файл, ви зобов'язуєтеся дотримуватися цих правил.
Чи дозволено перезавантажувати файл на інші сайти / платформи / сервіси?
Ні
Чи дозволено створювати платні моди, використовуючи розробки, компоненти або ассети, представлені в цьому файлі?
Ніколи за жодних умов
Чи дозволено доопрацьовувати або оновлювати файл і завантажувати його оновлені версії окремо?
Тільки після отримання дозволу автора
Чи дозволено конвертувати файл для використання в інших іграх?
Дозволено тільки з зазначенням автора
Чи дозволено використовувати розробки, компоненти або асети, представлені в цьому файлі, для створення своїх файлів?
Тільки після отримання дозволу автора
Використовуються чи в цьому файлі розробки інших людей, на які у автора є дозволи, але які не можна розповсюджувати без згоди їх авторів?
Ні
Рекомендовані файли
22 січня 2025
GTA 3

Остаточна версія класичного освітлення Timecyc (тільки сонячна погода)
Цей мод відновлює класичне освітлення в грі, відтворюючи атмосферу оригінальної версії. Цей мод зосереджений на сонячній погоді, додаючи яскравість і насиченість, які ви пам’ятаєте з класичної GTA 3. Цей timecyc замінює лише тип сонячної погоди. ...

145
2 MB
20 грудня 2023
GTA 3

LCS Toni Cipriani
Круїз навколо міста Ліберті в 2001 році як Toni Cipriani від GTA: LCS (Історії міста Ліберті) A.K.A Молодша версія Тоні в GTA III! текстури якось тонко, голова Клода замінюється на голову LCS Toni, 3 бонус текстури за шкіру Тоні! Інстинтація: ...
26 листопада 2024
GTA 3

Liberty City Classic 2024 v 1.1
будь ласка, подивіться моє відео та поділіться:
[ОНОВЛЕННЯ v1.1] Перш за все, ті, хто завантажив мою гру попередню версію, а тепер я оновив наступним чином: 1. HD карти 2. Немає зайвих 0 у г...
18 січня 2025
GTA 3

Rise FM - Scooter Instrumental Edition (ПК - версія)
Всім привіт! Після того, як я зробив мікс інструментальних треків моєї улюбленої групи "Scooter" для GTA III на мобільні гаджети, я роблю все те ж саме, але вже для пк версії гри.
Спосіб в...

24
974 MB
23 березня 2025
GTA 3

Графіка від Nintendo64
GTA III N64 Graphic Mod — мод, що дає унікальне перероблення графіки для класичної гри Grand Theft Auto 3 , натхненне естетикою консолі Nintendo 64. Майже всі текстури, включно з машинами, будівлями, деревами, травою і камінням, перероблено в ду...
11 листопада 2023
GTA 3

Max Health & Armor (III)
Тож я знайшов усі ці моди, які стверджують, що змінюють Max Health лише для того, щоб встановити його один раз, а не редагувати фактичне Max Health або броні під час ігрового процесу, тому я вирішив це зробити! За допомогою цього мода ви можете ред...
17 грудня 2023
GTA 3

Stallion 1970 Oldsmobile 442
Тільки файл формату TXD. Візьміть той самий stallion.dff з LCS Cars Mod і просто використовуйте цей файл TXD. Особливості цієї модифікації такі: Нова текстура гриля та фари; Використовується HD -текстури жеребця з історій міста Ліберті; До...

53
1011 kB
11 березня 2024
GTA 3

Grand Theft Auto III Restyled
Глобальна модифікація для GTA 3, яка містить ряд візуальних змін і доповнень з Liberty City Stories. Доповнення з LCS: Присутній оновлений радар; Присутній оновлений інтерфейс; Оновлено зброю; Радіостанції (частково); Карта в меню гр...
2 травня 2024
GTA 3

Vehicles Restyle 1.0
Vehicles Restyle для GTA 3, збірка оригінальних та доданих перероблених автомобілів, виконана в одній стилістиці та додано трохи деталей, наприклад: читабельні номерні знаки, двірники, кришки бензобака і т.п. Тепер у кожної машини власні колеса (не ...
20 травня 2024
GTA 3

Голова Клода ПК для сцени Bank Job
Замінює модель голови Клода і текстуру на ту модель і текстуру, що використовуються у звичайній грі на ПК. Несумісний з Skin and Bones. Установка: Замінити playerx.dff і PLAYERX.TXD в gta3.img за допомогою IMGTool або TXD Workshop ...

71
91 kB
17 липня 2024
GTA 3

GTA: Frosted Winter - ReHAMSTERed (2024)
Збірка Grand Theft Auto III: Frosted Winter від HAMSTER978. Основа: офіційна версія з GTAForums з усіма патчами. Особливості збірки: Додано ASI-плагін "PortableGTA", який зберігає збереження в папці з грою, а не в "Документах" ( The Hero ) ...
22 липня 2024
GTA 3

HD скіни для Xbox версії Клода з PC головою
Привіт всім, представляю вашій увазі мої HD-відретушовані, зроблені на замовлення скіни, загалом 31 (включно з тюремною формою), створені для GTA 3 за допомогою Photoshop. Веселіться! Сумісний з modloader і Skin and Bones (Xbox версія Клода з PC г...
23 липня 2024
GTA 3

James Bond skin for Claude
Привіт всім! Я представляю вам Бонда, Джеймса Бонда. Спеціально створені скіни з чорним та синім варіантами смокінгів. Особа була натхненна актором, який зіграв Джеймса Бонда у чотирьох фільмах, Пірсом Броснаном. Насолоджуйтесь! Сумісний зі Skin an...

137
489 kB
16 вересня 2024
GTA 3

RISE FM Remake
Всім привіт. Після того як я зробив ремейк RISE FM для GTA 3 для мобільних пристроїв, я вирішив дістатися і до ПК-версії. В цілому, якщо розмір моду вам не заважає, то буду радий, якщо заціните мій мікс, який я сам зробив в FL Studio.
...

52
994 MB
24 вересня 2024
GTA 3

MSX FM Remake (ПК-версія)
Привіт всім. Я як фанат GTA 3 вирішив зробити ремейк радіостанції MSX FM. Але я не просто зміксував dnb-треки, а постарався, але за допомогою штучного інтелекту взяв і інтегрував фрази діджея Timecode з оригінальних радіостанцій MSX та MSX 98 FM. Ч...

38
898 MB
Коментарі 2