Cry of Fear outfits (REWORKED)
Автор:
dvdgmng2010
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
12.13 Мб
Файли в архіві:
Завантажено:
Завантажень:
377
Всього завантажень: 377
Унікальних завантажень: 322
Ще ніхто не оцінив файл
-
15 червня 2024cry-of-fear-outfits-for-gta-iii-reworked_1718453362_734800.rar
Вітаю в моєму новому моді!
Цього разу я продемонструю деякі з відомих костюмів Cry of Fear, які носили Book Simon і справжній Simon. Я вирішив: "Гей, чому б просто не ввести трохи речей, пов'язаних з Cry of Fear, у GTA III? Я маю на увазі, це відповідає атмосфері!" і одразу ж взявся за це.
Автори:
- Hoodied Claude model — Kalvin (GTAForums)
- Andreas Rönnberg — творець Cry of Fear і дарувальник ідей
- dvdgmng2010 (a.k.a me) — хлопець, який це зробив
Усім мир, завтра я зроблю костюм "Afraid of Monsters" для GTA III!
Назва та опис файлу були перекладені. Показати оригінал
(EN)Показати переклад
(UK)
Cry of Fear outfits (REWORKED)
Welcome to another mod, made by me!
This time, i'm going to showcase some of the famous Cry of fear outfits, worn by Book Simon and the real Simon. I decided: "Hey, why not just introduce some Cry of Fear related stuff into GTA III? I mean, it fits the atmosphere!" and went straight to making this.
Credits:
- Hoodied Claude model — Kalvin (GTAForums)
- Andreas Rönnberg — creator of Cry of Fear and idea giver
- dvdgmng2010 (a.k.a me) — the guy who made this
Peace out, i will make the "Afraid of Monsters" outfit for GTA III tomorrow!
Дозволи та правила розповсюдження
Автор відповів на наступні питання під час публікації. Завантажуючи файл, ви зобов'язуєтеся дотримуватися цих правил.
Чи дозволено перезавантажувати файл на інші сайти / платформи / сервіси?
Ні
Чи дозволено створювати платні моди, використовуючи розробки, компоненти або ассети, представлені в цьому файлі?
Ніколи за жодних умов
Чи дозволено доопрацьовувати або оновлювати файл і завантажувати його оновлені версії окремо?
Дозволено тільки з зазначенням автора
Чи дозволено конвертувати файл для використання в інших іграх?
Дозволено тільки з зазначенням автора
Чи дозволено використовувати розробки, компоненти або асети, представлені в цьому файлі, для створення своїх файлів?
Дозволено без додаткових умов
Використовуються чи в цьому файлі розробки інших людей, на які у автора є дозволи, але які не можна розповсюджувати без згоди їх авторів?
Ні
Рекомендовані файли
19 грудня 2023
GTA 3

Саймон Хендріксон від крика страху
Саймон Гендріксон з Cry Of Fear для GTA 3 Грайте за Клода, одягненого як Саймон Гендріксон з Cry of Fear, у GTA 3. Скін має пристойні текстури, працює в кат-сценах і в грі (очевидно), текстури виконані кваліфіковано. Подяка: Андреасу Роннбергу за ...
23 квітня 2024
GTA 3

Скіни команди SAS з Call Of Duty 4
Екіпіруйтеся для бою з класичною командою SAS! Цей набір додає чотири культові образи солдатів з Call of Duty 4: Modern Warfare у вашу гру! Грайте за: Газа : Проникайте в тил ворога з фірмовим виглядом Газа та харизматичною особистістю. Ка...
48
420 kB
26 квітня 2024
GTA 3

Шкіри Call of Duty
Цей мод додає багато персонажів Call of Duty в GTA III. Жоден з них не є моделями, а є основними шкірами Claude. Ось включені: SAS: Капітан Прайс (має три версії. Капелюх, волосся та лиса голова); Газ; Гріггс (має дві версії. Звичайний...
77
3 MB
26 квітня 2024
GTA 3

Найман з Far Cry 3
Вирішив зробити скін найманця Хойта з Far Cry 3 в стилі GTA. Використовувалися моделі з GTA VC, SA та III. Немає особливих багів і недоліків. Замінює одного з членів колумбійського картелю. ...
30 квітня 2024
GTA 3

133 Скіни! - Найкращий пакет скінів Call of Duty: Modern Warfare
Цей пакет скінів приносить багатьох персонажів з франшизи Call of Duty: Modern Warfare до GTA III. Він містить загалом 133 різних скіни. Це містить 14 класів і 26 базових персонажів загалом. Усі вони є базовими замінами скіна Клода без зміни моделі....
136
14 MB
22 липня 2024
GTA 3

HD скіни для Xbox версії Клода з PC головою
Привіт всім, представляю вашій увазі мої HD-відретушовані, зроблені на замовлення скіни, загалом 31 (включно з тюремною формою), створені для GTA 3 за допомогою Photoshop. Веселіться! Сумісний з modloader і Skin and Bones (Xbox версія Клода з PC г...
23 липня 2024
GTA 3

James Bond skin for Claude
Привіт всім! Я представляю вам Бонда, Джеймса Бонда. Спеціально створені скіни з чорним та синім варіантами смокінгів. Особа була натхненна актором, який зіграв Джеймса Бонда у чотирьох фільмах, Пірсом Броснаном. Насолоджуйтесь! Сумісний зі Skin an...

137
489 kB
16 вересня 2024
GTA 3

RISE FM Remake
Всім привіт. Після того як я зробив ремейк RISE FM для GTA 3 для мобільних пристроїв, я вирішив дістатися і до ПК-версії. В цілому, якщо розмір моду вам не заважає, то буду радий, якщо заціните мій мікс, який я сам зробив в FL Studio.
...

52
994 MB
13 жовтня 2024
GTA 3

Flash FM Alternative Radio (1989) V1.0
Ви завантажили мою альтернативну радіостанцію для GTA 3. Радіо називається Flash FM і включає джингл, рекламну паузу та багато пісень 1989 року. Аддон був зроблений сьогодні і може бути частиною мого фанатського аддону під назвою GTA 3: 1989 із з...

27
109 MB
13 жовтня 2024
GTA 3

Wave 103 Alternative Radio (1989) V2.0 (hotfix)
Ось ОНОВЛЕННЯ моєї альтернативної Wave 103 для GTA 3. Замінює MSX. Встановлення — помістіть у аудіо папку. Радіо включає 24 нові wave/hi-nrg/europop пісні ЗАРАЗ з 1981-1989, три рекламні паузи та джингли. Аддон може бути частиною мого пакету ад...
18 жовтня 2024
GTA 3

Alternative EMOTION 98.3 (1989) 1.0
Ось альтернативна радіостанція EMOTION 98.3 для GTA 3. Замінює ГРУ. ВІДМОВА ВІД ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ — РАДІО ДУЖЕ ГУЧНЕ! Радіо включає 14 ностальгічних, баладних і рок-пісень з 1980-х років. На радіо я використовував оригінальні джингли та голос дик...

18
162 MB
1 листопада 2024
GTA 3

LCHC Radio - GTA 3 Edition
Новий радіо мод. Нова версія LCHC з GTA IV/EFLC з різними треками. Замініть будь-яке радіо, наприклад HEAD.mp3. HC 4 Life! Список треків: Bad Brains — Big Takeover; Bad Brains — Sailin On; Murphys Law — Quest For Herb; Murphys Law — Don...
21
255 MB
1 грудня 2024
GTA 3

Більше HD скінів для Xbox версії Клода з PC головою
Привіт всім! Я радий представити вам ще один набір скінів високої чіткості для Клода, що містить загалом 11 унікальних дизайнів. Кожен набір включає різні варіації курток, штанів та взуття, пропонуючи різноманітні стилі на ваш смак. Незалежно від то...

275
32 MB
18 січня 2025
GTA 3

Rise FM - Scooter Instrumental Edition (ПК - версія)
Всім привіт! Після того, як я зробив мікс інструментальних треків моєї улюбленої групи "Scooter" для GTA III на мобільні гаджети, я роблю все те ж саме, але вже для пк версії гри.
Спосіб в...

24
974 MB
20 березня 2025
GTA 3

Liberty City Classic Base (Build 1B)
Цей модпак є збіркою найкращих і найсучасніших виправлень і функціональних поліпшень, розроблених спільнотою. Мета цього проєкту - спростити процес виправлення гри, зберігаючи традиції оригіналу, зробивши встановлення таким же простим, як у випадк...
Коментарі 3