Іконки з Definitive Edition
Автор:
Rockstar Games, Sorux
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
4.92 Мб
Файли в архіві:
Файли відомих розширень, які були знайдені в архіві.
hud.txd
Завантажено:
Завантажень:
5.8K
Всього завантажень: 5839
Унікальних завантажень: 1866

Гість

Гість

Гість

STEVE45035

Михаил Ухов

Гість

zFlowy

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість
MarceloSA
Masamune Mark

Гість

Гість

Гість

Гість

Max_GTASHKA

purplefreakinmessiah

Pyltham

Channel Jordan

Гість

Wasteds
Ще ніхто не оцінив файл
-
23 вересня 2022konki-z-definitive-edition_1663954073_469976.7zПароль на архів: libertycity
Іконки з GTA 3 — The Definitive Edition тепер в класичній GTA 3! Змінено іконки місій, магазинів, телефонів і зброї. Гра трохи перетвориться за допомогою цих іконок, вони абсолютно не впливають на атмосферу гри.
Встановлення:
Закинути hud.txd з архіву в папку models.
Рекомендуемые файлы
26 листопада 2024
GTA 3

Liberty City Classic 2024 v 1.1
будь ласка, подивіться моє відео та поділіться: [ОНОВЛЕННЯ v1.1] Перш за все, ті, хто завантажив мою гру попередньої версії, а тепер я оновив її наступним чином: 1. HD карти 2. Немає додаткових 0 в г...
27 грудня 2024
GTA 3

HD іконки радара
Цей мод покращує візуальні елементи гри GTA 3, додаючи HD іконки місій та HD радар. Іконки були створені з нуля у роздільній здатності 64x64, а також додано кільце радара високої якості для більш чіткого та сучасного вигляду гри. Особливості ...
17 листопада 2023
GTA 3

Grand Theft Auto - викуп Forelli: PS Vita Edition
Пам'ятаєте Джорджіо? Пам'ятаєте, що він невинний? Дізнайтеся, ким був Джорджіо насправді, тепер і на PS Vita! Barcode Studia представляє другий порт свого першого проекту GTA — Forelli Redemption, цього разу на PS Vita — як і в випадку з PS2, цей...

1.2K
1004 MB
1 листопада 2024
GTA 3

LCHC Radio - GTA 3 Edition
Новий радіо -мод для GTA 3. Нова версія LCHC від GTA IV/EFLC для GTA 3 з різними треками. Замініть будь -яке бажане радіо, наприклад, Head.mp3. HC 4 ЖИТТЯ! Трекліст: Bad Brains - Великий поглинання; Bad Brains - Sailin On; Закон Мерфіса -...
18
255 MB
16 листопада 2024
GTA 3

Liberty Rock Radio (GTA III Edition)
Liberty Rock Radio для GTA 3. Замініть будь-яке радіо, яке вам подобається! Наприклад, перейменуйте файл на HEAD.mp3 або LIPS.mp3 і помістіть його в папку audio/. Список треків: ACDC — Whole lotta Rosie The Stooges — down on the street Mo...
45
91 MB
18 січня 2025
GTA 3

Rise FM - Scooter Instrumental Edition (ПК - версія)
Всім привіт! Після того, як я зробив мікс інструментальних треків моєї улюбленої групи "Scooter" для GTA III на мобільні гаджети, я роблю все те ж саме, але вже для пк версії гри.
Спосіб в...

22
974 MB
29 грудня 2021
GTA 3

HQ Original Style Interface для re3
До вашої уваги модифікація, котра замінює інтерфейс re3 (Reverse Engineered Grand Theft Auto III) на високоякісний. Головною метою модифікації є підбір максимально схожих з оригіналом текстур задля збереження оригінального стилю гри. Ця модифікація...
25 січня 2024
GTA 3

Нові значки HD зброї в стилі GTA 3
Доброго часу доби, друзі! Пропоную вам мод Нові іконки зброї в стилі GTA 3. Цей мод замінює стандартні неякісні іконки на нові, причому в оригінальному стилі. Також деякі іконки стали іншими. Приємної гри! ...
17 липня 2024
GTA 3

GTA: Матова зима - реместована (2024)
Збірка Grand Theft Auto III: Frosted Winter від HAMSTER978. Основа: офіційна версія з GTAForums з усіма патчами. Особливості збірки: Додано ASI-плагін "PortableGTA", який зберігає збереження в папці з грою, а не в "Документах" ( The Hero ) ...
9 вересня 2024
GTA 3

Класичний капот PS2 Remaster
Моя спроба відтворити HUD у стилі PS2 шляхом перероблення файлу HUD з мобільної версії. Крім іконок зброї, також було перероблено мітки на карті; тепер вони виконані у HD якості. Значки магазину зброї та гаража для мінування були перероблені під сти...

397
1 MB
26 січня 2025
GTA 3

GTA 5 Map Style
Це проєкт, над яким я працював місяцями. Представляю вам " GTA 5 Map Style ", і, безсумнівно, найточнішу та найдетальнішу карту GTA 3, яку ви побачите в усьому Інтернеті. Особливості: Висока якість. Високий рівень деталізації. 100% точніст...

209
5 MB
3 березня 2025
GTA 3

Beta Dead-Dodo Flight + Fix
Мод, також відомий як "Dodo Flight 2.0", спрямований на відновлення бета-версії маршруту Dead Dodo, і не тільки цього. Він також містить виправлення в районі Портленда, зокрема в Чайнатауні. Установка проста : просто перемістіть папку "Beta Dead-...

4
5 kB
Коментарі 2