Claude Doomer Mod
Автор:
Albert_Bryxanov(Bryxanov1337), AnriTool
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
124.00 Кб
Файли в архіві:
Файли відомих розширень, які були знайдені в архіві.
player.dff, player.txd, playerh.dff, playerh.txd
Завантажено:
Завантажень:
687
Всього завантажень: 687
Унікальних завантажень: 597
Ildobunda38

Гість

Гість

Game Mike

Гість

Гість

Митяй
Говорить
prost.vlad1

Гість
SharkGang

=SpitFire=

ArtemRockstar

RipStyle

Jesus_Christ

Гість

SDRBB

Cowboy69

Гість

ՀայՏղաՀՏ

AnriTool
T3FT75

Shagg_E

Pylasen

Lina the Slayer

Asuka Kasen

Gothicplayer
Ще ніхто не оцінив файл
Claude Doomer Mod
Модификация меняет внешний вид Клода на уставшего от жизни думера.
Модель шапки взята из мода Doomer Vercetti
Установка: заменить файлы в gta3.img любым IMG редактором или закинуть в папку modloader
Что бы избежать проблем со скином - удалите player.bmp из папки \\models\\Generic
Рекомендовані файли
16 серпня 2024
GTA 3

Hotline Miami: Jacket як Claude
Представляю вашій прекрасній увазі Hotline Miami Jacket як Claude - повний ремейк оригінального скіна Jacket. Це мій перший мод тут! Для Claude ця нова версія включає: Рукавички; Більш HD текстури; Прекрасні Nike; Блондин, але реалістич...

188
218 kB
14 березня 2025
GTA 3

Essentials Mod Pack
Essentials Mod Pack — це пакет необхідних модів для стабільної роботи GTA 3 та модифікації гри. Цей пакет включає набір модів, які вважаються обов’язковими для коректної роботи GTA 3 та встановлення інших модифікацій. Це перший крок після встанов...
31 березня 2025
GTA 3

Improved Vanilla PC Claude
Цей мод покращує стандартного Claude для PC-версії, надаючи покращену модель, ванільну версію. Оновлена модель має більш детальне сфероїдне обличчя з великою кількістю полігонів для очей, а також відповідні текстури, щоб забезпечити сумісність з інш...

8
2 MB
24 лютого 2024
GTA 3

Taxi Mod v1.1
Це таксі-мод для Grand Theft Auto 3, щоб подорожувати по Liberty City на таксі. Мод має 24 точки призначення. Ви можете швидко подорожувати та вийти з таксі, коли захочете. Ви не можете викликати таксі в цьому моді. Вам потрібно буде знайти таксі на...
23 липня 2024
GTA 3

James Bond skin for Claude
Привіт всім! Я представляю вам Бонда, Джеймса Бонда. Спеціально створені скіни з чорним та синім варіантами смокінгів. Особа була натхненна актором, який зіграв Джеймса Бонда у чотирьох фільмах, Пірсом Броснаном. Насолоджуйтесь! Сумісний зі Skin an...

137
489 kB
16 лютого 2025
GTA 3

Crouch Mod
Цей скрипт дозволяє вам присідати та стріляти так само, як це роблять поліцейські та інші пішоходи в GTA 3 Як встановити : встановіть cleo і помістіть папку cleo у вашу папку GTA 3 Як використовувати : натисніть C, щоб присісти, і коли ви спробу...
17 липня 2024
GTA 3

GTA: Frosted Winter - ReHAMSTERed (2024)
Збірка Grand Theft Auto III: Frosted Winter від HAMSTER978. Основа: офіційна версія з GTAForums з усіма патчами. Особливості збірки: Додано ASI-плагін "PortableGTA", який зберігає збереження в папці з грою, а не в "Документах" ( The Hero ) ...
20 березня 2025
GTA 3

Liberty City Classic Base (Build 1B)
Цей модпак є збіркою найкращих і найсучасніших виправлень і функціональних поліпшень, розроблених спільнотою. Мета цього проєкту - спростити процес виправлення гри, зберігаючи традиції оригіналу, зробивши встановлення таким же простим, як у випадк...
17 грудня 2023
GTA 3

Stallion 1970 Oldsmobile 442
Тільки файл формату TXD. Візьміть той самий stallion.dff з LCS Cars Mod і просто використовуйте цей файл TXD. Особливості цієї модифікації такі: Нова текстура гриля та фари; Використовується HD -текстури жеребця з історій міста Ліберті; До...

53
1011 kB
24 травня 2024
GTA 3

Classic Axis 2.1
Ця версія була видалена на офіційному форумі , створеному автором. Тож ви можете завантажити її тут. Особливості: Вільне переміщення камери (включаючи автомобіль) Можливість прицілювання зброєю Можливість ходьби (Alt + W) Вимоги: ...
15 червня 2024
GTA 3

Cry of Fear outfits (REWORKED)
Вітаю в моєму новому моді! Цього разу я продемонструю деякі з відомих костюмів Cry of Fear, які носили Book Simon і справжній Simon. Я вирішив: "Гей, чому б просто не ввести трохи речей, пов'язаних з Cry of Fear, у GTA III? Я маю на увазі, це відпо...
22 липня 2024
GTA 3

HD скіни для Xbox версії Клода з PC головою
Привіт всім, представляю вашій увазі мої HD-відретушовані, зроблені на замовлення скіни, загалом 31 (включно з тюремною формою), створені для GTA 3 за допомогою Photoshop. Веселіться! Сумісний з modloader і Skin and Bones (Xbox версія Клода з PC г...
1 березня 2025
GTA 3

Покращені текстури пішоходів
Цей мод покращує якість текстур пішоходів . Оригінальний автор - Vagalume ( Firefly ). Я вніс деякі зміни в різні текстури, тому що, очевидно, мод був створений для деяких модифікованих моделей, тому я відрегулював текстури, щоб вони працювали...

120
41 MB
23 березня 2025
GTA 3

Графіка від Nintendo64
GTA III N64 Graphic Mod — мод, що дає унікальне перероблення графіки для класичної гри Grand Theft Auto 3 , натхненне естетикою консолі Nintendo 64. Майже всі текстури, включно з машинами, будівлями, деревами, травою і камінням, перероблено в ду...
Коментарі 4