Project Neons BETA 2
Автор:
=SpitFire=
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
189.81 Кб
Завантажено:
Завантажень:
686
Всього завантажень: 686
Унікальних завантажень: 547

HazeRider

RyanBwaskyRMBx

Гість

STEVE45035

Гість
abitch789

TheNFS

Гість

Гість

MIXAIL_K
MarceloSA

Alisson23

Гість

Гість

Гість

Гість

Pylasen

RipStyle

Гість

Гість
Purple_DeaD

Гість

Гість

Гість

Bryxanov1337

De_Santa

Гість

Shagg_E

AnriTool

SDRBB

Asuka Kasen
Ще ніхто не оцінив файл
Эта модификация добавляет неоны на небоскрёбы и магазины стаунтона. Также, модификация включает новый Timecyc.dat с тёмно-синей
ночью. Это только вторая бета версия мода, поэтому не все районы и здания получили изменения, однако модификация периодически обновляется.
Установка: Требуется Limit Adjuster. Также, по желанию можно поставить 2DFX Project.
Полу-Автоматическая: положить всё в папку с игрой, добавить файл com_neons.txd в txd.img
Ручная: Положить всё в папку с игрой, кроме файла gta3.dat, добавить файл com_neons.txd в txd.img, открыть файл manual.txt и следовать инструкциям.
Ну вот и всё!
Приятной игры!
Рекомендовані файли
3 березня 2025
GTA 3

Beta Dead-Dodo Flight + Fix
Мод, також відомий як "Dodo Flight 2.0", спрямований на відновлення бета-версії маршруту Dead Dodo, і не тільки цього. Він також містить виправлення в районі Портленда, зокрема в Чайнатауні. Установка проста : просто перемістіть папку "Beta Dead-...

26
5 kB
24 вересня 2024
GTA 3

MSX FM Remake (ПК-версія)
Привіт всім. Я як фанат GTA 3 вирішив зробити ремейк радіостанції MSX FM. Але я не просто зміксував dnb-треки, а постарався, але за допомогою штучного інтелекту взяв і інтегрував фрази діджея Timecode з оригінальних радіостанцій MSX та MSX 98 FM. Ч...

38
898 MB
26 листопада 2024
GTA 3

Liberty City Classic 2024 v 1.1
будь ласка, подивіться моє відео та поділіться:
[ОНОВЛЕННЯ v1.1] Перш за все, ті, хто завантажив мою гру попередню версію, а тепер я оновив наступним чином: 1. HD карти 2. Немає зайвих 0 у г...
20 березня 2025
GTA 3

Liberty City Classic Base (Build 1B)
Цей модпак є збіркою найкращих і найсучасніших виправлень і функціональних поліпшень, розроблених спільнотою. Мета цього проєкту - спростити процес виправлення гри, зберігаючи традиції оригіналу, зробивши встановлення таким же простим, як у випадк...
23 березня 2025
GTA 3

Top Fun (III Style)
Можливо, ви не хотіли бачити цей фургон більше ніде, проте в цій грі він вам напевно сподобається. Встановлення просте, залежно від вашого вибору, перемістіть папку "Top Fun (III Style)" або "Top Fun (III Style) Beta" в папку GTA3 Modloader, і все....
Коментарі 4