Subaru Impreza Sedan (GD) (US-Spec) 2002
Автор:
Funky
Докладніше
Контакти автора:
Завантажив:
Розмір:
3.84 Мб
Файли в архіві:
Завантажено:
Завантажень:
687
Всього завантажень: 687
Унікальних завантажень: 347
Ще ніхто не оцінив файл
-
-
sharemods.comЗавантажити
Особенности модели:
- Качественный конверт модели из Juiced 2 и других игр
- Масштаб автомобиля - 110% от первоначальной 3D модели
- Собственные модели коллизии и chassis_vlo
- Реалистичные повреждения и управление
- Адаптирован к модификациям как SkyGFX и ENB Series, так и без них
- Размер файлов: dff - 6.1 Мб; txd - 3.3 Мб
- Заменяет: MAFIA SENTINEL
Благодарности:
Mad Driver - за тесты, советы, напутствия
Stereo - за модель диска
Rush58 - за долгие и многочисленные тесты на всем пути создании конверта, некоторые текстуры, советы
StratenSurf - за тесты
Рекомендовані файли
23 вересня 2024
GTA 3

Zastava Skala Poly 2002
Мод Zastava Skala Poly 2002 для GTA 3 додає в гру компактний автомобіль, який був популярний на початку 2000-х років. Цей автомобіль характеризується своїм практичним дизайном та економічністю, що робить його відмінним вибором для повсякденних поїзд...

18
3 MB
2 травня 2024
GTA 3

Vehicles Restyle 1.0
Vehicles Restyle для GTA 3, збірка оригінальних та доданих перероблених автомобілів, виконана в одній стилістиці та додано трохи деталей, наприклад: читабельні номерні знаки, двірники, кришки бензобака і т.п. Тепер у кожної машини власні колеса (не ...
24 вересня 2024
GTA 3

MSX FM Remake (ПК-версія)
Привіт всім. Я як фанат GTA 3 вирішив зробити ремейк радіостанції MSX FM. Але я не просто зміксував dnb-треки, а постарався, але за допомогою штучного інтелекту взяв і інтегрував фрази діджея Timecode з оригінальних радіостанцій MSX та MSX 98 FM. Ч...

38
898 MB
18 січня 2025
GTA 3

Rise FM - Scooter Instrumental Edition (ПК - версія)
Всім привіт! Після того, як я зробив мікс інструментальних треків моєї улюбленої групи "Scooter" для GTA III на мобільні гаджети, я роблю все те ж саме, але вже для пк версії гри.
Спосіб в...

24
974 MB
Коментарі 1