Made Man Claude
Автор:
Kalvin, hankbig
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
10.46 Мб
Файли в архіві:
Завантажено:
Завантажень:
3.4K
Всього завантажень: 3496
Унікальних завантажень: 1292
LCmods enjoyer

unvatorandom

Гість

lukas64

Гість

Гість

ArtemRockstar

Гість

Гість

Гість

Фобос

Гість

hackimplay

Гість

Гість

Dr_Ziegler62

K0T-19-2000
Mr.Downloader

BurgerKo

Torgett

SDRBB

Mikharein

USF
Ще ніхто не оцінив файл
Пак скинов с костюмами.
Модель из Xbox версии.
модель рук из мобильной версии
Варианты костюмов:
Черный
Серый
Темно синий
Бордовый
Варианты рубашек:
черная
синяя
белая
красная
Варианты ботинок:
черный
коричневый
Мод работает вместе с модом Skin & Bones.
Рекомендовані файли
16 серпня 2024
GTA 3

Hotline Miami: Jacket як Claude
Представляю вашій прекрасній увазі Hotline Miami Jacket як Claude - повний ремейк оригінального скіна Jacket. Це мій перший мод тут! Для Claude ця нова версія включає: Рукавички; Більш HD текстури; Прекрасні Nike; Блондин, але реалістич...

188
218 kB
31 березня 2025
GTA 3

Improved Vanilla PC Claude
Цей мод покращує стандартного Claude для PC-версії, надаючи покращену модель, ванільну версію. Оновлена модель має більш детальне сфероїдне обличчя з великою кількістю полігонів для очей, а також відповідні текстури, щоб забезпечити сумісність з інш...

8
2 MB
23 липня 2024
GTA 3

James Bond skin for Claude
Привіт всім! Я представляю вам Бонда, Джеймса Бонда. Спеціально створені скіни з чорним та синім варіантами смокінгів. Особа була натхненна актором, який зіграв Джеймса Бонда у чотирьох фільмах, Пірсом Броснаном. Насолоджуйтесь! Сумісний зі Skin an...

137
489 kB
15 червня 2024
GTA 3

Cry of Fear outfits (REWORKED)
Вітаю в моєму новому моді! Цього разу я продемонструю деякі з відомих костюмів Cry of Fear, які носили Book Simon і справжній Simon. Я вирішив: "Гей, чому б просто не ввести трохи речей, пов'язаних з Cry of Fear, у GTA III? Я маю на увазі, це відпо...
22 липня 2024
GTA 3

HD скіни для Xbox версії Клода з PC головою
Привіт всім, представляю вашій увазі мої HD-відретушовані, зроблені на замовлення скіни, загалом 31 (включно з тюремною формою), створені для GTA 3 за допомогою Photoshop. Веселіться! Сумісний з modloader і Skin and Bones (Xbox версія Клода з PC г...
1 березня 2025
GTA 3

Покращені текстури пішоходів
Цей мод покращує якість текстур пішоходів . Оригінальний автор - Vagalume ( Firefly ). Я вніс деякі зміни в різні текстури, тому що, очевидно, мод був створений для деяких модифікованих моделей, тому я відрегулював текстури, щоб вони працювали...

120
41 MB
20 березня 2025
GTA 3

Liberty City Classic Base (Build 1B)
Цей модпак є збіркою найкращих і найсучасніших виправлень і функціональних поліпшень, розроблених спільнотою. Мета цього проєкту - спростити процес виправлення гри, зберігаючи традиції оригіналу, зробивши встановлення таким же простим, як у випадк...
Коментарі 1