Пасажирський літак з NFS Underground 2

-
11 грудня 20231523722255_nfs-04-airplane-gta-iii.zipПароль на архів: libertycity
Привіт усім, друзі, я вирішив випустити нову версію свого старого мода. У чому суть? Він переносить модель великого пасажирського лайнера з гоночної гри NFS Underground 2. Там цей літак, як і Airtrain в GTA III, літає по траєкторії в небі над містом і періодично сідає на злітно-посадкову смугу. Він є недоступним для контролю транспортним засобом і, крім того, не має фізичної форми. Дивовижна схожість, чи не так?
Саме з цієї причини я вирішив перенести його модель в GTA 3.
Гравцям NFS-UG2, які цікавилися цим транспортом, мій мод буде дуже до речі.
Тепер великий і впізнаваний авіалайнер з написом "NFS-04", червоними смугами і великими двигунами можна буде побачити в небі над Ліберті-Сіті та в аеропорту "Френсис".
Не будемо затягувати, перейдемо до суті:
- Модель конвертована в такому вигляді, в якому представлена в NFS;
- Досить добре взаємодіє з ігровою атмосферою;
- Адаптація до всіх функцій Airtrain'a;
- Власна .col модель для уникнення багів з відображенням, крім того, вона може отримати фізичні властивості за допомогою прикладеного в архіві плагіна;
- Літак практично нічого не зачіпає, коли рухається по оригінальних координатах на руліжній доріжці;
- Присутня і статична модель для стоянки, в додатковому .IPL файлі вже розставлена по території аеродрому, як видно на скріншотах.
З багів я помітив, що літак провалюється хвостом на смугу при зльоті та посадці і може зникнути з виду на великій відстані.
Ці я так і не зміг виправити належним чином.
Встановлення модифікації в архіві, є варіанти швидкої та ручної установки.
Відео:
Окремо хочу подякувати Hellen MorningStar за допомогу в налаштуванні матеріалів.
Всім приємної гри та всього найкращого!
Заходьте на мій канал і групу ВК, щоб дізнаватися більше про мої модифікації.
И снова привет всем, друзья, вот, я решил выпустить новую версию своего старого мода. В чем смысл? Он переносит модель большого пассажирского лайнера из гоночной игры NFS Underground 2. Там этот самолет также, как и Airtrain в GTA III, летает по траектории в небе над городом и периодически совершает посадку на взлётно-посадочную полосу. Он является недоступной для контроля единицей транспорта и, кроме того, не имеет осязаемости. Удивительное сходство, не правда ли?
Именно по этому случаю я решил перенести его модель в GTA 3.
Игрокам NFS-UG2, которые интересовались этим транспортом, мой мод будет очень кстати.
Теперь большой и узнаваемый авиалайнер с надписью "NFS-04", красными полосами и большими двигателями можно будет увидеть в небе над Либерти-Сити и в аэропорту "Френсис".
Не будем, собственно, затягивать, и перейдем к сути:
- Модель конвертирована в таком виде, в котором представлена в NFS;
- Достаточно хорошо взаимодействует с игровой атмосферой;
- Адаптация ко всем функциям Airtrain'a;
- Собственная .col модель во избежание багов с отображением, кроме того, она может обрести физические свойства с помощью приложенного в архиве плагина;
- Самолет практически ничего не задевает, когда двигается по оригинальным координатам на рулёжной дорожке;
- Присутствует и статичная модель для стоянки, в дополнительном .IPL файле уже расставленная по территории аэродрома, как видно на скриншотах.
Из багов я заметил то, что самолет проваливается хвостом в полосу при взлете и посадке и может пропасть из виду на большом расстоянии.
Их я так и не смог исправить должным образом.
Установка модификации в архиве, есть варианты быстрой и ручной установки.
Видео:
Отдельно хочу поблагодарить Hellen MorningStar за помощь в настройке материалов.
Всем приятной игры и всего наилучшего!
Заходите на мой канал и группу ВК, чтобы узнавать больше о моих модификациях.