VC Esperanto
Автор:
Rockstar Games, TheMadeMan
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
188.29 Кб
Файли в архіві:
Завантажено:
Завантажень:
109
Всього завантажень: 109
Унікальних завантажень: 41
Ще ніхто не оцінив файл
VC Esperanto для GTA 3
Модель заменяет Esperanto на Esperanto из GTA Vice City.
Модель поддерживает основные функции игры.
Имеет файл с коллизией.
Приятной игры!
Рекомендовані файли
14 лютого 2024
GTA 3

Пікап одягу
Цей мод додає пікап одягу, який має подібну функціональність, ніж пікап одягу GTA VC, за винятком того, що у вас є більше 2 нарядів, які можна використовувати з одного і того ж пікапа. Ви знайдете його біля свого сейфу. Як встановити: Я рекоменду...
11 березня 2024
GTA 3

Grand Tnneft Auto та відновлений
Глобальна модифікація GTA 3, яка містить ряд візуальних змін та доповнень з історій міста Свободи. Додатки від LCS: Оновлений радар; Є оновлений інтерфейс; Оновлена зброя; радіостанції (частково); карта в ігровому меню; транспорт...
26 квітня 2024
GTA 3

Найман з Far Cry 3
Вирішив зробити скін найманця Хойта з Far Cry 3 в стилі GTA. Використовувалися моделі з GTA VC, SA та III. Немає особливих багів і недоліків. Замінює одного з членів колумбійського картелю. ...
17 липня 2024
GTA 3

GTA: Frosted Winter - ReHAMSTERed (2024)
Збірка Grand Theft Auto III: Frosted Winter від HAMSTER978. Основа: офіційна версія з GTAForums з усіма патчами. Особливості збірки: Додано ASI-плагін "PortableGTA", який зберігає збереження в папці з грою, а не в "Документах" ( The Hero ) ...
17 липня 2024
GTA 3

Пачка стилізованих машин з інших GTA
Я додав ці 4 машини, тому що вони дійсно підходять до цієї гри! Текстури виглядають добре в грі і не виділяються з інших транспортних засобів. Машини: Hermes — З GTA VCS; Sabre — З GTA VC; Z-Type — З GTA 2; Deluxo — З GTA VC. ...
1 листопада 2024
GTA 3

GTA 3: Enchanted
Привіт, мене звати Тахмід Фердоус, і я з Бангладеш. Це моя перша опублікована модифікація, і я заздалегідь прошу вибачення, якщо ви зіткнетеся з будь-якими помилками або збоями. Відома проблема - помилка «Unhandled Exception», яка може виникнути під...
1 листопада 2024
GTA 3

SilentPatch v1.1 (Build 9)
SilentPatch (Build 9) SilentPatch — один з найкращих модів для GTA у світі. Мета мода — позбутися вихідних помилок гри, чого Rockstar не зробив Це незамінний мод, який ви не можете пропустити у своїй грі. Виправлено помилки, про які ви навіть не пі...

304
94 kB
26 листопада 2024
GTA 3

Liberty City Classic 2024 v 1.1
будь ласка, подивіться моє відео та поділіться:
[ОНОВЛЕННЯ v1.1] Перш за все, ті, хто завантажив мою гру попередню версію, а тепер я оновив наступним чином: 1. HD карти 2. Немає зайвих 0 у г...
20 березня 2025
GTA 3

Liberty City Classic Base (Build 1B)
Цей модпак є збіркою найкращих і найсучасніших виправлень і функціональних поліпшень, розроблених спільнотою. Мета цього проєкту - спростити процес виправлення гри, зберігаючи традиції оригіналу, зробивши встановлення таким же простим, як у випадк...
Коментарі 0