KE SV Patch 1.
Автор:
Till Lindermann...
Докладніше
Контакти автора:
Завантажив:
Розмір:
3.83 Мб
Файли в архіві:
Файли відомих розширень, які були знайдені в архіві.
bridgesupports.txd, brokenbridge.txd, cliffwall.txd, highbridge.txd, subcarparc.txd, tunlentnew.txd
Завантажено:
Завантажень:
203
Всього завантажень: 203
Унікальних завантажень: 89
Ще ніхто не оцінив файл
-
yadi.skЗавантажити
Новые текстуры для нескольких объектов в Прибрежной Долине.
Текстуры имеют высокое разрешение и мип-мап уровни.
Модификация является частью более крупного проекта - GTA3: Kostygov Edition.
Удачной установки и приятной игры!
Илья Костыгов аКа Till Lindermann...
2018.
Рекомендовані файли
11 березня 2024
GTA 3

Grand Theft Auto III Restyled
Глобальна модифікація для GTA 3, яка містить ряд візуальних змін і доповнень з Liberty City Stories. Доповнення з LCS: Присутній оновлений радар; Присутній оновлений інтерфейс; Оновлено зброю; Радіостанції (частково); Карта в меню гр...
21 травня 2024
GTA 3

Оновлені текстури Staunton
GTA 3 KE Textures UpDate 2022 Якісна модифікація, яка оновить текстури для острова Staunton. Приємної гри.

233
24 MB
13 жовтня 2024
GTA 3

Wave 103 Alternative Radio (1989) V2.0 (hotfix)
Ось ОНОВЛЕННЯ моєї альтернативної Wave 103 для GTA 3. Замінює MSX. Встановлення — помістіть у аудіо папку. Радіо включає 24 нові wave/hi-nrg/europop пісні ЗАРАЗ з 1981-1989, три рекламні паузи та джингли. Аддон може бути частиною мого пакету ад...
18 жовтня 2024
GTA 3

Alternative EMOTION 98.3 (1989) 1.0
Ось альтернативна радіостанція EMOTION 98.3 для GTA 3. Замінює ГРУ. ВІДМОВА ВІД ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ — РАДІО ДУЖЕ ГУЧНЕ! Радіо включає 14 ностальгічних, баладних і рок-пісень з 1980-х років. На радіо я використовував оригінальні джингли та голос дик...

18
162 MB
26 листопада 2024
GTA 3

Liberty City Classic 2024 v 1.1
будь ласка, подивіться моє відео та поділіться:
[ОНОВЛЕННЯ v1.1] Перш за все, ті, хто завантажив мою гру попередню версію, а тепер я оновив наступним чином: 1. HD карти 2. Немає зайвих 0 у г...
Коментарі 0