Blista Cabbie
Автор:
Rockstar Games, Mr.Jago
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
197.95 Кб
Файли в архіві:
Файли відомих розширень, які були знайдені в архіві.
american.gxt, cabbie.dff, cabbie.txd, default.ide, english.gxt, gta3.img, txd.img, vehicles.col
Завантажено:
Завантажень:
704
Всього завантажень: 704
Унікальних завантажень: 346
Ще ніхто не оцінив файл
-
-
yadi.skЗавантажити
Blista Cabbie для GTA 3.
Заменяет стандартную Cabbie. Модель основана на практически одноимённом автомобиле из GTA IV.
Содержимое архива:
- Новые колёса.
- Совершенно новая модель.
- Новые текстуры.
- Коллизия.
- Изменения в текстовых файлах для соответствия.
Приятной игры!
Рекомендовані файли
1 листопада 2024
GTA 3

GTA 3: Enchanted
Привіт, мене звати Тахмід Фердоус, і я з Бангладеш. Це моя перша опублікована модифікація, і я заздалегідь прошу вибачення, якщо ви зіткнетеся з будь-якими помилками або збоями. Відома проблема - помилка «Unhandled Exception», яка може виникнути під...
19 листопада 2023
GTA 3

Таксі з найдовшої подорожі
Я створив цю модель на основі скріншотів із найдовшої подорожі (1999). Я мав на меті відтворити цей повітряний апарат, як це було в грі 1999 року, з дуже невеликим вдосконаленням. Цей мод замінює текстуру, геометрію та зіткнення автомобіля. Двері мо...
2 травня 2024
GTA 3

Vehicles Restyle 1.0
Vehicles Restyle для GTA 3, збірка оригінальних та доданих перероблених автомобілів, виконана в одній стилістиці та додано трохи деталей, наприклад: читабельні номерні знаки, двірники, кришки бензобака і т.п. Тепер у кожної машини власні колеса (не ...
1 листопада 2024
GTA 3

SilentPatch v1.1 (Build 9)
SilentPatch (Build 9) SilentPatch — один з найкращих модів для GTA у світі. Мета мода — позбутися вихідних помилок гри, чого Rockstar не зробив Це незамінний мод, який ви не можете пропустити у своїй грі. Виправлено помилки, про які ви навіть не пі...

304
94 kB
Коментарі 2