GMC Suburban 1996 FBI
Автор:
Andrew_A1, Mr. Cop
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
3.29 Мб
Файли в архіві:
Завантажено:
Завантажень:
189
Всього завантажень: 189
Унікальних завантажень: 64
-
Пароль на архів: libertycity
-
drive.google.comЗавантажитиПароль на архів: libertycity
-3D-детали двигателя
-Средний уровень детализации салона автомобиля
-Собственная коллизия
-Все части автомобиля повреждаемые
-Полностью функционирующие передние и задние фары
-Собственные настройки
-Для нормального функционирования этой модели необходим DMagic1 Wheel Mod v3.0
Рекомендуемые файлы
23 вересня 2024
GTA 3

Вольксваген Транспортер 1996
Мод Volkswagen Transporter 1996 для GTA 3 додає в гру культовий фургон, відомий своєю надійністю та місткістю. Цей автомобіль стане чудовим вибором для тих, хто цінує практичність та класичний дизайн. ...

28
560 kB
11 травня 2024
GTA 3

Колекція заражених скінів
Привіт для вас, хлопці! Я представляю вам нові шкури, заражені в стилі GTA 3, зробленому за допомогою Photoshop. Особливості: Скіни зроблені в стилі GTA 3 і зроблені в LQ; хороший скелет моделей; Немає помилок, проблем; Звичайні текстури....
16 вересня 2024
GTA 3

Рімейк FM Rice FM
Всім привіт. Після того як я зробив ремейк RISE FM для GTA 3 для мобільних пристроїв, я вирішив добратися і до ПК-версії. В цілому, якщо розмір мода вам не заважає, то буду радий, якщо оціните мій мікс, який я сам зробив у FL Studio.
...

48
994 MB
1 листопада 2024
GTA 3

SilentPatech B1.1 (побудувати i)
SilentPatch (Build 9) SilentPatch — один з найкращих модів для GTA в світі. Мета мода — позбутися від вихідних помилок гри, чого Rockstar не зробила. Це незамінний мод, який ви не можете пропустити у своїй грі. Виправлені помилки, про які ви наві...

250
94 kB
18 січня 2025
GTA 3

Rise FM - Scooter Instrumental Edition (ПК - версія)
Всім привіт! Після того, як я зробив мікс інструментальних треків моєї улюбленої групи "Scooter" для GTA III на мобільні гаджети, я роблю все те ж саме, але вже для пк версії гри.
Спосіб в...

22
974 MB
28 лютого 2025
GTA 3

Відлуння з альфа-версії (Відновлена модель)
Echo, Stanier, Premier – називайте як хочете. Це оригінальний дизайн поліцейської машини та таксі, чиї пропорції ще більше нагадували реальний Chevrolet Caprice. Тепер модель відновлена та доопрацьована, щоб відповідати художньому стилю фінальної ве...

12
507 kB
1 березня 2025
GTA 3

Покращені текстури пішоходів
Цей мод покращує якість текстур пішоходів . Оригінальний автор - Vagalume ( Firefly ). Я вніс деякі зміни в різні текстури, тому що, очевидно, мод був створений для деяких модифікованих моделей, тому я відрегулював текстури, щоб вони працювали...

33
41 MB
Коментарі 0