Бета звуковий пакет
Від автора:
\"Привіт, дякую, що завітали. Вибачте, у мене не було багато часу останнім часом. У будь-якому випадку, сподіваюся, вам сподобався звуковий файл, який я зробив для Ліберті-Сіті, ви можете ЗАВАНТАЖИТИ його і помістити в свій каталог GTA/GTADATA/AUDIO і їхати в Ліберті-Сіті. Обов'язково зробіть резервну копію замінюваних файлів. Скажіть, що ви думаєте про це, я планую випустити версію для всіх міст GTA.
Бета звуковий пакет, який я випустив - це річ, над якою я працював.\"
15 березня 1999 року.
Від себе скажу, що файл чудом залишився на тому мертвому сайті GTA-Extreme і його вдалося скачати. Файл замінює деякі звуки в одному з міст у грі.
От автора:
\"Привет, спасибо, что заглядываете. Извините, у меня не было много времени в последнее время. В любом случае, я надеюсь, что вам понравился звуковой файл, который я сделал для Liberty City, вы можете ЗАГРУЗИТЬ его и поместить в свой каталог GTA/GTADATA/AUDIO и езжайте в Liberty City. Обязательно сделайте резервную копию заменяемых файлов. Скажите, что вы думаете по этому поводу, я планирую выпустить версию для всех городов GTA.
Beta Sound Pack, который я выпустил - это вещь, над которой я старался.\"
15 марта 1999 года.
От себя скажу, что файл чудом остался на том мёртвом сайте GTA-Extreme и его удалось скачать. Файл заменяет некоторые звуки в одном из городов в игре.