Все чит-коди на GTA 4 (ГТА 4) для Xbox 360, PS3 та PC (ПК) версій Grand Theft Auto IV. Повний список спеціально для любителів нечесної гри. У нашому списку чит-кодів ви знайдете всі відомі старі та нові чита та коди для GTA 4, а також відповідь на питання, як вводити коди на ГТА 4.
Увага! Деякі з цих кодів можуть завадити проходженню GTA 4 на 100%. Ми не рекомендуємо вам зберігати гру після активації будь-якого з нижче перерахованих кодів на GTA 4.
Краще скористайтеся трейнерами
Використовуючи коди, можна зіпсувати свої збереження, тому ми рекомендуємо використовувати трейнеры для GTA 4, які не тільки не зашкодять вашим сейвам, але й часто відкривають більше можливостей, ніж коди.
Коди та чита на GTA 4 (ГТА 4) на ПК (PC), Xbox 360 та PS3
Якщо ви все ж вирішили скористатися читами, то перш за все потрібно розібратися, як вводити чит-коди на GTA IV (ГТА 4).
Коди на ГТА 4 (GTA 4) потрібно вводити в режимі одиночної гри, використовуючи мобільний телефон Ніко. Після активації ви зможете ввести коди на гта 4 на гроші, на зброю, машини, безкінечні патрони, здоров’я, зміну погоди, код від поліції тощо. Після введення коду на екрані з’явиться напис "Cheat activated", що сповіщає про те, що код був активований.
Код на здоров’я та зброю: 482-555-0100
Дає Ніко здоров’я та зброю.
Код на здоров’я та броню: 362-555-0100
Дає Ніко здоров’я та броню. Блокує досягнення "Finish Him".