Головні герої Red Dead Redemption 2

24 жовтня 2018
addvans

Red Dead Redemption 2, будучи приквелом до Red Dead Redemption, розповість про життя банди Ван Дер Лінде (Van Der Linde). На відміну від першої частини, гравець буде дійсним членом банди.

Артур Морган (Arthur Morgan)

Главные герои Red Dead Redemption 2

Ми – злодії у світі, якому більше не потрібні.

Хитрий, розумний і підступний Артур Морган – бандит з самого дитинства. Доводячи справи до кінця, він заслужив довіру голови загону – Датча Ван Дер Лінде ще будучи дитиною. Незважаючи на свою безжалісність, Артур дотримується кодексу честі. Можливо, саме це дозволило йому зберегти за собою місце правої руки Датча.

Датч Ван Дер Лінде (Dutch Van Der Linde)

Вони так відчайдушно женуться за нами, бо в нас все, чого вони бояться.

Датч Ван Дер Лінде – харизматичний лідер банди. Будучи ідеалістом і освіченим, він – справжній анархіст, бажаючий спробувати все, що може бути в цьому світі. Він порівнює себе з Робіном Гудом, вважаючи, що його банда може змінити світ на краще, відбираючи гроші у багатих на користь тих, кому вони справді потрібні.

Сейді Адлер (Sadie Adler)

Більше ніхто нічого не забере у мене.

Втративши чоловіка, дівчина відчайдушно прагне помсти і не зупиниться ні перед чим заради неї. Сейді вже нічого втрачати, тож не варто з нею зв'язуватися або, тим більше, бути на її шляху. Але вона все ж цінує своїх друзів, тож до Сейді варто лише знайти правильний підхід.

Озея Метьюз (Hosea Matthews)

Я б хотів, щоб мудрість обходилася не так дорого.

Близький друг Датча вже протягом 20 років, Озея – майстер обману, крадіжки і справжній джентльмен. Немає нічого, що не піддасться розуму і кмітливості Метьюза.

Моллі О'Ші (Molly O'Shea)

Ти граєш у небезпечну гру.

Моллі О'Ші – об'єкт бажання Датча. Схована в бігах дівчина з Дубліна вже давно не жила за правилами цивілізації, і це позначається на її характері.

Сьюзан Грімшоу (Susan Grimshaw)

Готова поклястися, половина з вас давно б уже згнила у власному лайні, якби ніхто за вами не дивився.

Авторитет Сьюзан у загоні Ван Дер Лінде непохитний. Вона – суддя, без якого весь табір був би в занепаді. З залізною волею і тверезим умом вона готова до останнього захищати встановлені порядки.

Джон Марстон (John Marston)

Схоже, у мені не залишилося нічого, крім сумнівів. Сумнівів і шрамів.

Міцний, безстрашний і волевий Джон Марстон живе під крилом Датча з 12 років. Разом з Артуром Морганом вони тримають за собою статус найкращих людей Датча.

Саме за Джона гравці досліджували Дикий Захід у Red Dead Redemption.

Ебігейл Робертс (Abigail Roberts)

Залиште на ньому хоч один синяк, я скину на них цілий Ад.

Ебігейл – сильна жінка, яка виросла в барах і борделях. Будучи сиротою, Ебігейл знає, як вижити в найсуворіших місцях.

Джек Марстон (Jack Marston)

Ти спіймав поганих людей?

Джек Марстон, син Джона Марстона та Ебігейл, виріс разом з бандою. Незважаючи на це, всі прагнули відгородити дитину від злочинного життя. Джек дуже любить сільське життя і уважно ставиться до своєї «сім'ї».

Дядя (Uncle)

Люди називають мене ледарем. Я не ледар. Я просто не люблю працювати. Це різні речі.

Дядя – хороший хлопець, якого завжди можна знайти, коли мова йде про віскі, але, дійшовши справа до термінової роботи – його слід зникне.

Білл Вільямсон (Bill Williamson)

Не намагайтеся вчинити щось дурне, і ми не зробимо нічого поганого.

Білл – колишній солдат, звільнений з армії. Гарячий на голову бандит завжди готовий до бійки, але тільки після цього він буде думати. Незважаючи на це, Вільямсон дуже цілеспрямований.

Шон Магуайр

Просто довіртеся мені. Я відговорю хоч собаку від воза з м'ясом.

Шон Магуайр – молодий витончений ірландський злодій, завжди готовий до ризикових авантюр. У роду Шона майже всі – злочинці і політичні дисиденти. Можливо, Магуайр занадто впевнений у собі.

Реверенд Свенсон (Reverend Swanson)

Я дуже страждав і втратив усе: роботу, родину, віру...

Колишній священик вже давно відійшов від ідеалів пастви. Реверенд порушив усе, у що вірив і чого дотримувався. З ним би не водилися і бандити, не врятуй він одного разу Датча.

Джошуа Трелоні (Joshua Trelawny)

Хіба може романтика бути дурною, якщо це все, що в нас є?

Ілюзіоніст, шахрай і шарлатан. З кволим Джошуа важко працювати, але результат завжди виправдовує всі зусилля.

Ленні Саммерс (Lenny Summers)

Жити вільно, як зараз... Я б ні за що не захотів інакше.

У 15 років Ленні застрелив вбивцю свого батька. З тих пір Саммерс у втечі. Цілеспрямований, амбітний і розумний, він завжди готовий діяти.

Пірсон (Pearson)

Люди задоволені і ситі. Я думаю, що, можливо, з нами все буде в порядку.

Пірсон – кухар і м'ясник банди. Раніше служив у військово-морському флоті, він обожнює розповідати військові байки знайомим. Гучний, веселий і тупуватий, Пірсон впевнений, що спокійного життя йому не бачити.

Міка Белл (Micah Bell)

Я впевнений, що немає нікого, крім переможців і програвших.

Дикий і непередбачуваний Міка – закоренілий найманий вбивця. Являючись досвідченим злочинцем, Белл живе тільки заради гострих відчуттів.

Чарльз Сміт

Ми повернемо їм все, що терпіли.

Чарльз – новачок у банді. Тихий, стриманий, але дуже відповідальний до своїх обов'язків. Хоча він і поводиться чесно, він без вагань уб'є будь-якого супротивника.

Леопольд Штраус (Leopold Strauss)

Там – підступний світ, і він майже поглинув нас.

Штраусс – австрієць, відповідальний за документи банди та облік витрат і доходів. Стриманий, беземоційний і серйозний – саме таким має бути фінансова акула.

Карен Джонс (Karen Jones)

Шахрайство, пограбування банків, утиск багатих і жахливих.

Карен – відмінна шахрайка і домінантна дама. Спроможна перепити майже будь-кого, вона обожнює розбійницьке життя і не планує жити інакше.

Хав'єр Ескуела (Javier Escuella)

Ми будемо боротися, якщо потрібно. Ми будемо тікати, якщо потрібно. Ми будемо помирати, якщо потрібно... Але ми завжди будемо вільні.

Хав'єр – мисливець за головами і мексиканський революціонер з поганою славою. Хав'єр розділяє багато поглядів з Датчем, через що одразу знайшов з ним спільну мову. Ескуела дуже відданий і одиозний.

Тіллі Джексон (Tilly Jackson)

Так чи інакше, майже всі ми виросли в страху, голодними і самотніми.

Тіллі – злочинниця з 12 років, колишня учасниця іншої банди. Стійка до негараздів, вона може значно більше, ніж здається.

Мері-Бет Гаскілл (Mary-Beth Gaskill)

Панове, на мою думку, я знайшла щось хороше.

Мері-Бет – приваблива і розумна злочинниця. Завдяки її талантам, обмануті усвідомлюють свою участь, лише коли вона вже повертається додому з грошима.

Рейтинг: 0 (0 голосів)

Рекомендуемые файлы