Всем привіт. У цій статті, я б хотів поділитися з вами своєю думкою, а також своїми мріями про те, якою може бути GTA 6. Ну що ж, давайте приступимо...
Карта в GTA 6
Хотілося б спочатку поговорити про карту. У попередніх статтях гравці писали, що хотіли б бачити в GTA 6 саме Vice City або інші міста з GTA San Andreas. Адже Ліберті Сіті - який так ніжно люблять розробники - з'являвся в іграх серії частіше, ніж інші, і половині гравців це місто вже набридло. Я вважаю - тут же і мрію - що в GTA 6 не буде ОДИН лише місто. Можливо, будуть всі 5 міст, об'єднані в материк, або ж гігантський острів. Чи можливо технічно таке? Абсолютно. Карта GTA 5 перевищує за розмірами всі інші міста серії, і я не буду здивований, якщо кілька років потому на GTA 5 вийде мод GTA United 2, з усіма п'ятьма містами з минулої серії.
Хотілося б також сказати, що напевно карта буде зроблена як материк. Подивіться на минулі міста серії. Усі міста - це просто якісь острови. Тільки Ліберті Сіті з GTA 3 був пов'язаний з материком. Усі інші - штат Сан Андреас, Вайс Сіті, Ліберті Сіті з GTA 4, шматок Сан Андреаса з GTA 5 - це все острови. Це ж нелогічно. Таке враження складається, що США в GTA складаються з островів. Сподіваюся, в майбутньому, Rockstar виправлять цей недолік.
Нові можливості
Звичайно і так зрозуміло, що можливостей в GTA 6 буде багато. Але я думаю, кожному б захотілося в грі - хоча б ради приколу - одружитися на своїй дівчині в GTA 6. Уявіть собі - весілля СіДжея і Деніс. А також в якості гостей Смоук, Світ, Райдер, Медвідь, Кендл, Цезар в ролі свідка зі сторони нареченого, і звичайно ж весільний реп у виконанні несравненного ОуДжі Лока. Забавно, чи не так?
Або ж ви вбили якусь незнайому дівчину в грі. А потім через добу, її брати бандити намагаються вбити вас за це. Теж непогано, адже дії гравця матимуть певні наслідки.
Або ж мати вибір у грі - бути щасливим сім'янином, чесно заробляти свої 1000 доларів на місяць, або заробляти мільйони на продажу кокаїну.
Моди для GTA 6
Тут мова піде про модифікації до гри. Усі, хто грав у Fallout 3 або Fallout: New Vegas пам'ятають про таку тему, як моди-плагіни до гри. Хто не знайомий з цими іграми, коротко поясню. Ви завантажуєте мод, наприклад на зброю. Кидаєте це все в папку гри, а потім при запуску, в лаунчері підключаєте відповідну галочку - M249plagin, нехай буде так. Вуаля - ця зброя з'являється в грі. І найголовніше, нічого не замінює. Така система буде кращою і простішою для серії GTA. Багатьом би хотілося не замінювати щось, а додавати. Така система дозволить реалізувати таке. І найголовніше, вам не доведеться пояснювати школяреві, як встановлювати моди. Ніякої возні з Img Tool або іншими програмами. Просто скинув в папку і підключив галочку. Одяг, який додається, а не замінюється. Зброя, яка додається, а не замінюється. Скрипти, місії і багато іншого. На мою думку, це була б чудова ідея.
Я описав невелику частину того, як могла б виглядати GTA 6. Не має сенсу описувати графіку в грі - і так усім зрозуміло, вона буде розкішною. Не має сенсу описувати головного героя/головних героїв у GTA 6. (Хоча звичайно було б непогано, якби можна було створювати свого персонажа, на кшталт Saints Row).